Így zajlik a háromnapos Kamaraerdő Napja

0
249
Rengeteg családot vonzott már az első két napon is az idén először háromnapos Kamaraerdő Napja. Szombaton a Tündéri Gyereknap sok-sok szabadtéri programmal zajlott le Budaörs legnagyobb parkjában.
A kamaraerdei részönkormányzat szervezésének és a budaörsi önkormányzat hathatós anyagi támogatásának is köszönhetően a részvétel ingyenes volt és a vidámparkban is több mindent lehetett ingyen használni. Így például a Virgonckodó játékparkot, a Mobil kalandparkot, a Gokart pályát, de volt állatsimogató és rendőrségi akadálypálya, illetve a budaörsi rendezvényeken megszokott kosaras körhinta. Persze vagy inkább sajnos az arcfestés és pónilovaglás fizetős volt, de ismerve a mai árakat és költségeket, ez érthető.
Miután a manók és tündérek nyugovóra tértek,  Gerendás Péter koncertje már inkább a felnőtteket szólította meg.
Vasárnap nagyon sokan indultak a közelben lévő Budaörsi Repülőtéren meghirdetett gyereknapra, ám az ottani tömeget meglátva közülük többen ismét a kamaraerdei parkban „maradt” vidámparkban kötöttek ki. Zenés előadások már nincsenek, de a hangulat továbbra is nagyon jó.
Május 29-én, Pünkösd hétfőn délután érdemes újra ide gyerekekkel kilátogatni, mert 15 órától jönnek a Budaörs Fesztiválon már megismert Óriás bábosok, majd a Nefelejcs bábszínház előadása és a Toppantó táncház.
Fotók: Tóth Ferenc

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here