Harmónia nap a Kamaraerdei Közösségi Házban

0
1073

Az idei programok között szerepel a Kamaraerdei Közösségi Házban (2040 Budaörs, Kismartoni u. 45.) a testi-lelki egyensúlyunk, belső harmóniánk megteremtése is.
Testi-lelki állapotod nem csak a te közérzetedet befolyásolja, hanem kihat az egész családodra és a környezetedre is, hiszen minden mindennel összefügg.
Ez jó hír, hiszen ha te jól érzed magad, harmóniában vagy önmagaddal, akkor nagyobb eséllyel teremtődik harmónia a gyermekeidben, párkapcsolatodban, munkahelyeden, és a körülötted élőkben.
2018. március 1-én ajándék talpmasszázsra és testi-lelki masszázsra invitálunk, melyek segítségével harmóniába kerülhetsz önmagaddal, ezáltal környezeteddel is.

Látványmasszázs: test és lélek összehangolása, stresszoldás, energetikai kezelés, masszázs, ízületi kimozgatás és szellemi sebészet segítségével 20 percben. A kezelés célja, hogy a kezelt személy ellazuljon és elengedje a feszültségeket, lágy és kemény technikákat ötvözve, személyre szabott kezeléssel.

A kezelést Molnár András végzi.

Talpmasszázs-Reflexológia: élénkíti az anyagcserét, serkenti a vérkeringést és ezzel együtt a nyirokkeringést is, erősíti az immunrendszert, támogatja a méregtelenítést, lazítja az izmokat, felfrissíti a szervezetet, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.


Regisztráció szükséges!
A szabad helyek korlátozottak, minél hamarabb jelentkezz az alábbi elérhetőségeken:

+36 30 487 7885

kamaraerdeikozossegihaz@gmail.com
Talpmasszázs: 13:00 – 16:00
Látványmasszázs (test-lelki masszázs): 15:00 – 20:00

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here