Gratulálunk Márknak és a többi kis teniszesnek!

0
1333

Apró gyerekekkel volt tele április 7-én a Budaörsi Teniszcentrum, akik a hozzájuk képest hatalmas ütőkkel, felnőtt amatőr teniszezőket megszégyenítő erővel és pontossággal ütötték a szokásos sárga helyett piros- és narancsszínű, illetve zöld labdákat a Decathlon Kupán. Ezt a versenyt ugyanis a 11 év alattiak számára rendezik a kifejezetten nekik gyártott, puhább labdákkal.

A Budaörsi Sport Club játékosa Siklósi Márk hazai pályán magabiztosan megnyerte a „Piros” pálya versenyét, és „Narancs” pályán 2. helyezést ért el, de tegyük hozzá gyorsan, hogy a döntő már a 9. meccse volt aznap.

„Zöld” pályán két budaörsi játékos indult. Fischer Zalán a csoportjában 2. lett, de ezzel nem jutott tovább, míg Varga Zsombor Attila nagy küzdelemben a 3. helyezést érte el.

Szép volt kisfiúk! Mint Komáromi Gábor szakosztály vezetőtől és a gyerekek edzőjétől megtudtuk, ezért az eredményért a kisiskolások már 4-5 éves korukban elkezdtek teniszezni és évek óta naponta több órát edzenek. Amit azonban – és ezt már a gyerekek tették hozzá – nagyon szeretnek. Főként, hogy minden edzés előtt egymással is játszhatnak, de az is remek érzés, amikor az edzőbát lehet egy minimeccsen a pályán futtatni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here