Golf a tornateremben is?

0
1024

A golf egy igazi szabadtéri mozgásforma: kellemes környezet, jó levegő, csend és nyugalom. Budaörsön helyben nincs (még?) ilyen pálya, de néhány kilométerre Budatétényben, a Highland Golf Klubban van és itt kipróbálható és elsajátítható. Ám, mint a legtöbb sportot, ezt is érdemes szakember, tehát edző útmutatásaival elkezdeni.

Bujáki Péter, a budaörsi Herman Ottó Általános Iskola testnevelő tanára -aki több mint 10 éve családjával városunkban él – 1999 óta tanítja a gyerekeket és felnőtteket golfozni. Oktatott már Ausztriában is a semmeringi Golf Klubban, majd Tatán, legutóbb a zsirai Sonnegolf Klub vezetőedzője volt, illetve 2008-2011 között a Magyar Golf Szövetség utánpótlás vezetője. Most ő is Budatétényben érhető el. Az elmúlt években neki köszönhetően több budaörsi általános iskolában ismerkedhettek a gyerekek a golf alapjaival, mégpedig egy beltéri felszerelés, az úgynevezett Snag Golf segítségével.

Ebben az évben elsősorban a budaörsi Herman Ottó Általános Iskolában tanuló gyerekeknek lesz lehetőségük kipróbálni a sportágat ebben a formában, tanfolyamon, illetve bárkinek a pályán, egyéni és csoportos órákon, de a golf kiváló alkalom csapatépítőnek is cégeknek és baráti társaságoknak – mondta el lapunknak a tanár úr.

Bővebben: ITT.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here