Frankhegyiek, lakossági fórum lesz július 18-án!

0
1046

A Frankhegy területére vonatkozó Helyi Építési Szabályzatról tart lakossági fórumot a Főépítészi Iroda 2018. július 18-án. A tervekről augusztus 8-áig várják a lakosság véleményét.

MEGHÍVÓ Lakossági Fórumra

Tisztelt Budaörsiek!

Ezúton meghívjuk Önöket Budaörs Frankhegy területére vonatkozó Helyi Építési Szabályzat – véleményezési szakasz – lakossági véleményezés céljából tartandó lakossági fórumra.

Időpont: 2018. július 18. (szerda) 16 óra

Helyszín: Budaörsi Városháza Nagyterme (Budaörs, Szabadság út 134. 2. emelet)

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a dokumentáció teljes anyaga megtekinthető a város honlapján www.budaors.hu a „Főépítészi Iroda és Építési Szolgáltató Pont” gyorslink „Településrendezési eszközök és településfejlesztési tervezések, véleményeztetések dokumentumai” fül alatt. A tervet papír alapon is megtekinthetik a hivatal nyitvatartási- és ügyfélfogadási idejében az Ügyfélszolgálaton. Továbbá a tervvel kapcsolatban szakmai egyeztetésre, személyes tájékozódásra is lehetőséget biztosítunk a Hivatal Főépítészi Irodáján, ügyfélfogadási időben.

A hirdetményben meghatározott, az észrevételek benyújtására nyitva álló, idő alatt a partnerek javaslatokat, észrevételeket tehetnek, véleményt nyilváníthatnak

  1. a) írásban, postai úton a Polgármesteri Hivatal székhelyének címére történő megküldéssel,
  2. b) elektronikus levélben a hirdetményben meghatározott elektronikus levélcímen történő megküldéssel,
    c) a lakossági fórumon szóban.

Az elkészült tervezettel kapcsolatban felmerülő írásos javaslataikat és észrevételeiket 2018. augusztus 08-ig van lehetőségük megküldeni az alábbi elérhetőségek egyikére:

e-mail cím: foepitesz@budaors.hu

postacím: 2040 Budaörs, Szabadság út 134. Főépítészi Iroda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here