Forgalmi rend változás a Víg és Mátra utcában!

0
289

A Víg utca és a Mátra utca egyirányúsítására vonatkozóan korábban lakossági kezdeményezés történt. Az egyébként is szűk utcákban a parkoló autók megnehezítik a kétirányú közlekedést, ami nem egyszer káreseménnyel is járt. Ennek alapján Budaörs Város Önkormányzata megvizsgálta a két utca forgalmi rendjének megváltoztatásának támogatottságát.

A javaslat szerint a Víg utca forgalmi rendjének a Göncz Árpád utcától egészen a Kötő utcáig, a Mátra utca tekintetében pedig ellenkező irányú egyirányúsítását véleményezhették a két utca lakói.

A beérkezett válaszokat összesítve jelentős többségben voltak az egyirányúsítást támogatók a Mátra utcának a Göncz Árpád utca-Kékes utca közötti rövid szakasz kivételével. A forgalmi rend változása a térképen látható.

Az összesítésnél minden beérkezett véleményt figyelembe vett az önkormányzat és a lakók többségének szándéka szerint döntött. A városvezetés kéri a forgalmi rend megváltoztatásának szíves tudomásulvételét, melyre várhatóan 2023. első felében kerül sor. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here