Foci: Melyik volt a legjobb meccs?

0
862

A labdarúgó felnőtt csapatunk a Merkantil Bank Ligában a 15. helyen végzett a 2016-’17-es szezonban, amivel a kitűzött célt sikerült teljesítenie a csapatnak, a biztos bennmaradást az NB II-ben.

Budaörs legrégebbi sportegyesülete a labdarúgásé. A felnőtt csapatunk a Merkantil Bank Ligában a 15. helyen végzett a 2016-17-es szezonban. A vezetőedző Bognár György novemberben érkezett és klub vezetése szerint a kitűzött célt sikerült teljesítenie vele a csapatnak, a biztos bennmaradást az NB II-ben. A klub vezetése, és Bognár György már megkezdte a tárgyalásokat a következő szezonra is a játékoskeret tagjaival (ami augusztusban indul), és több változás is várható. A Budaörsön futballozó kölcsön játékosok visszatérnek klubjaikhoz, így Kinyik Ákos (DVSC), Petró Balázs (Haladás), Vajda Dániel (Budapest Honvéd), Bata Csongor (ETO FC Győr), Árvai Dániel (Tatabánya) és távozik Papp Máté is, „Doki”, aki a Nyíregyháza Spartacus csapatában folytatja pályafutását, ahol két éves szerződést kötött. Hozzánk 2015 nyarán érkezett a Siófok együttesétől és 28 mérkőzésen 7 gólt szerzett a Budaörs színeiben. Az új csapat összeállításáról a későbbiekben kapunk inflormációt!

A szezon végén szavazásra is buzdítják szurkolóikat, hogy melyik volt szerintük a legjobb meccs. Ehhez videóval is segítik őket, amelyek itt találhatók:

http://bsc1924.com/index.php/946-16-17-melyik-volt-a-legjobb-meccs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here