Foci: a második fordulóban kikaptunk, de semmi nincs még veszve

0
893

Vereséget hozott az új bajnoki szezon második mérkőzése a BSC felnőtt férfi futball csapata számára a Merkantil Bank Ligában az NB II-ben. Annak ellenére, hogy a frissen igazolt tízszeres válogatott középpályás Czvitkovics Péter a nyíregyházi Spartacus ellen kétszer is gólra váltott labdát adott be játékostársának.

A második találkozó helyszíne Nyíregyháza volt a Nyíregyháza Spartacus ellen, augusztus 6-én este 8-kor, a nagy melegre való tekintettel. Érdekesség, hogy az elmúlt két szezont Budaörsön töltő Papp Máté, és erőnléti edzőnk, Darabos Balázs is már az ellenfelet erősíti. A mérkőzés kezdésére pont megérkezett a vihar, de csak erős szél kísérletében, ami az első félidőben csapatunkat hátráltatta. A második félidőre pedig csillapodott. Már a 10. percben megszerezték a vezetést a hazaiak, de a 13. percben Czvitkovics beadására érkezett középen remekül Deli, aki a kapu bal felső sarkába fejelt és egyenlített. A második félidőt mind a két csapat elég pontatlanul kezdte, rengeteg volt az eladott labda és a 60. percben újra megszereztük a vezetést. Sajbán Máté az akkor már üres kapuba fejelt. Nem tartott azonban sokáig a vezetésünk, Csilus került helyzetbe a kaputól 23 méterre, 2-2 lett. Ekkor elment a világítás, és az újrakezdést követően Medgyest a játékvezető az öltözőbe küldte. Emberhátrányunkat nagyon gyorsan gólra váltotta a Nyíregyháza, 3-2, majd a 78. percben eldőlt a mérkőzés 4-2-vel. akkor is becsülettel küzdöttek minden labdáért a fiúk, nem ismertek elveszett labdát. Ez a hozzáállás kell a jövőben is, és akkor meglesz az eredménye.

Mivel a budaörsi pálya még épül, a BSC labdarúgói a „hazai” mérkőzéseket Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban játsszák. A harmadik fordulóra is oda várják vasárnap délután fél hatra a Dorogot. A budaörsieknek a belépés ingyenes!

Forrás: bsc1924.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here