Fidesz kapmányfórum volt tegnap este

0
990

„Budaörs legyen a győztes”

Budaörs többsége a polgári értékekben hisz; ha az embereket megtudja szólítani a Fidesz-KDNP és a jelöltjeire szavaznak, akkor élhetőbb lesz a város – véli Czuczor Gergely, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, aki szerdán tartott lakossági fórumot a budaörsi Friedmann házban. A találkozó vendége volt Selmeczi Gabriella országgyűlési képviselő, a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Bevezetőjében Csenger-Zalán Zsolt, Budaörs országgyűlési képviselője azt tartotta a legfontosabbnak, hogy a közelmúltban egy Budakeszin tartott sajtótájékoztatón Wittinghoff Tamás polgármester „ott állt bizony a DK-s, a jobbikos, a szocialista, a momentumos, az LMP-s zászló előtt, ott állt a posztkommunistákkal, a nejlonfasisztákkal, mindenkivel, akitől ő korábban elhatárolódott.” „Wittinghoff Tamás a Jobbik jelöltje, Gyurcsány Ferenc jelöltje, ennek e romhalmaz szocialista pártnak a jelöltje.” Az országgyűlési képviselő hozzátette: „ezt azért mindenki jó, ha tudja. Ugyan így van Budakeszin és Nagykovácsiban is. Összegyurcsányozták magukat.”

Czuczor Gergely – miután bemutatta a képviselőjelölteket – azzal állt a fórum résztvevői elé, hogy feladatának tartja Budaörsöt a győztesek közé vezetni. „Odaát” a vesztesek vannak, és hinni kell abban, hogy leváltják a város jelenlegi vezetőjét, aki „állandóan a kormány szidalmazásában leli örömét”.

Kijelentette, nem igaz, amit Wittinghoff Tamás állít, vagyis nem azért van dugó a városban, mert ötezer forintba kerül a megyei autópálya matrica. Amikor a polgármester a kormányt teszi felelőssé a közlekedési anomáliáért, akkor hazudik – hangoztatta Czuczor Gergely. Szerinte a zsúfoltság oka a többi között az, hogy a gépkocsiállomány tíz év alatt hetven százalékkal nőtt. Kifogásolta, hogy a polgármester semmit nem tett a forgalom javítása érdekében, holott meg kellene állapodni a szomszédos települések vezetővel és a kormánnyal a probléma megoldásáért.

Élhetőbb várossá szeretné tenni Czuczor Gergely a települést, ezért meg szeretné változtatni az építési szabályzatot, amely „lehetővé teszi a kisméretű telkek zsúfolásig történő beépítését.” Ez a kertvárosban az ott élők ellehetetlenüléséhez vezetett.

Magáról szólva a polgármesterjelölt kiemelte, a „túloldal” támogatásával közreműködött a katolikus középiskola létrehozásában, amelynek igazgatóságáról lemondott május 3-án összeférhetetlenségi okból, hiszen vállalkozott a választáson való megmérettetésre.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here