Ezt kínálja a PostART

0
281

TELTHÁZZAL ZÁRTÁK AZ ÓÉVET ÉS TELTHÁZZAL KEZDIK AZ ÚJAT

Az óévet egy teltházas szilveszteri bulival zárta a PostART, amiről az utolsó utáni pillanatban derült ki, hogy nem zártkörű esemény lesz, mert a bérlő lemondta, mégis pár napon belül elfogytak a belépők.
Ahogy a délutáni kiírás után már másnapra lefoglalták a leendő csapatok a 7-8 fős asztalokat a január 20-i péntek esti Quizre is.
És vajon mit ajánlana még a bőséges kínálatból olvasóink figyelmébe? – kérdeztük Sel- meczi Ágnest, a kulturális színtér vezetőjét. „Több koncert lesz a közeljövőben: Kollektív Zeneműhely újévi hacacáréja, az Ági és a fiúk, Vivaldi est fagottokra, Teddy Harpo One Man Band, Kóc zenekar, Lélekutazás Wanitával, Doors emlékzenekar koncertje. Mikó F. László kiállításának záróprogramja után ismét várjuk Győrfi András követőit a Nyitott Műteremre és lesz több, új kiállítás, ismert festőművészekkel.

Idén is lesznek tematikus estjeink, valamint várjuk a gyerekeket is például Gryllus Vilmos koncertjeire”- sorolta.

A nyitott eseményeken kívül egyre több budaörsi tartja a PostART-on a fontos családi vagy céges eseményeit, de civilszervezetek is „kölcsönkérik” egy-egy jó beszélgetésre létszámtól függően a nagytermet vagy a mögötte lévő kis szalont.
Kiket vonz elsősorban Budaörs egyik legszínesebb kulturális intézménye? – faggattuk tovább Ágnest. Mennyi lehet a látogatók átlagéletkora? „Ezt nem igazán tudom, mert a gimnazistáktól kezdve a fiatal felnőtteken és a középkorosztályon keresztül az idősebb látogatókig sok visszatérő látogatónk, vendégünk van” – válaszolta.

Bővebben: https://www.facebook.com/postartbudaors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here