Évértékelés Pest megyében

0
826

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. évben végzett munkájáról adott tájékoztatást Dr. Mihály István rendőr dandártábornok a 2017. február 20-án megtartott értekezleten.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2016-ban elvégzett szakmai munkájáról számolt be a főkapitányság vezetője 2017. február 20-án. Az értekezlet elöljárója Dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes volt.

A megbeszélésen Dr. Mihály István rendőr dandártábornok adott tájékoztatást arról, hogy a regisztrált bűncselekmények száma csökkent az elmúlt időszakban, a nyomozás-eredményességi mutatók pedig javultak. Elmondta, hogy tovább csökkent a kiemelten kezelt bűncselekmények (mint például az emberölés, testi sértés, kiskorú veszélyeztetése) száma is. A megye útjain 2015. évhez képest a tavalyi évben csökkent az ittasan okozott balesetek száma.

A pozitív eredményeket az önkormányzati felmérések eredményei is alátámasztják.

Az évértékelőn Dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok elismerését fejezte a főkapitányság munkatársainak a 2016. évben nyújtott tevékenységükért, valamint megfogalmazta az idei év feladatait, amelyek az eredményességi mutatók további erősödését célozzák.

{gallery}rendorsegevertekeles{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here