Budaörsi események a Nemzetközi Alapjövedelem Héten

0
529

Az Első Magyar Feltétel Nélküli Alapjövedelemért Egyesület örömmel hívja meg Önt a 14. Nemzetközi Alapjövedelem Hét keretében megrendezésre kerülő programokra érdeklődőknek, FNA-t ismerőknek és azoknak akik szeretnének többet megtudni az FNA-ról.

Szeptember 21. kedd 18.00  

Free Lunch Society – Come Come Basic Income. – A film by Christian Tod.

Filmvetítés/beszélgetés minden érdeklődőnek.

Mit tennél, ha a jövedelmed biztosítva lenne?  Alig néhány évvel ezelőtt a feltétel nélküli alapjövedelmet csak álomnak tekintették. Ma ez az utópia elképzelhetőbb, mint valaha – minden politikai és tudományos táborban heves viták folynak. Az ‘INGYEN-EBÉD-TÁRSADALOM’  háttér információt nyújt erről az ötletről és magyarázatokat, lehetőségeket és tapasztalatokat keres a megvalósítással kapcsolatban.

Bővebben: ITT   

Helyszín: 2040 Budaörs, PostArt,  Clementis László utca és Ébner György közsarok.

Szeptember 22. szerda 16.00

Nőkről Nőknek!  Az  önbizalomról, a vállalt vagy kiosztott szerepkörről és az esélyegyenlőség felé vezető útról, amely mindenkit megillet. Előadás/interaktív beszélgetés/játék minden korosztálynak.

Helyszín: 2040 Budaörs, PostArt,  Clementis László utca és Ébner György közsarok.

Szeptember 23. csütörtök, 15.00                                                                             Nőkről Nőknek!  Az  önbizalomról, a vállalt vagy kiosztott szerepkörről és az esélyegyenlőség felé vezető útról, amely a nagyszülőket is megilleti. Előadás/interaktív beszélgetés/játék.

Helyszín: 2040 Budaörs Városi Nyugdíjas Egyesület, Szabadság út 24/2-3sz.

Szeptember 25. szombat 00.01 GMT -23.59 GMT. (hajnali 2 órától – éjjel 2-ig)

A 2. online Nemzetközi Alapjövedelem Menet 2021-ben  végig hullámzik a Föld körül.  24 órán keresztül non-stop  program-kavalkád.

A  következő nemzetközi civilszervezetek szervezésében: UBI Advocates és az UBI Networks Worldwide Meetings ( www.ubi-advocates.org ) a 3-ik nemzetközi  Alapjövedelem Menet ( www.basicincomemarch.org ) és  a 14. Nemzetközi Alapjövedelem Hét (www.basicincomeweek.org)

A ’Hullám’ Magyarországot is eléri. Egyesületünk szintén részt vesz videó felvételekkel, beszélgetésekkel, fotókkal a 24 órás programban,  pontos időpont még nem ismert.

Helyszín:  Otthon az internet képernyője előtt.

Bővebben:

https://www.facebook.com/FNAaNagyvilagban.media.innen.onnan/

További  információk:

Első Magyar Feltétel Nélküli Alapjövedelemért Egyesület (FNA Egyesület) Az Egyesület székhelye: H-2040 Budaörs, Réz utca 8.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here