Az őszi Budaörsi Napló teniszkupa eredményei

0
1180

Az utolsó nyárias hétvégét október 1-jén és 2-án a Budaörsi Napló teniszcsapatának a tagjai és néhány Tatáról meghívott vendégünk szombaton a férfi és női, vasárnap a vegyespáros versenynek szentelték.

Négy-öt fős csoportokban volt körbejátszás, és a csoportgyőztesek játszottak egymással helyosztókat a hétvégén október 1-jén és 2-án a 2016. évi őszi Budaörsi Napló Teniszkupán a lap köré szerveződött teniszcsapatunk tagjai és néhány Tatáról meghívott vendégünk.

Íme a végeredmény: a legjobb férfi párosnak ezúttal (is) Franke László és Buza László bizonyult, a második helyen Németh Zoltán és Gyalus József, a harmadik helyen Nagy Béla és Krizsa Károly végzett. Bourgla Ossamah és Trautsch Hendrik ezúttal be kellett érjék a „részvétel a fontos” elismeréssel, mivel a negyedik helyen zártak. A nőknél a Budaörsi Napló lassan húsz éve tartó teniszversenyeinek a sorozatában talán először lett első lapunk szerkesztője Eller Erzsébet, mégpedig a kupasorozat egyik fő szponzorával az oldalán, Hollósy Annával. Ezüstérmesek Lengyel Monika és Pongrácz Éva, bronzérmesek Rataj Erika és Bércesi Julika.

A vegyes párosok első három helyezettjének sorrendjét az utolsó, közel két órás, igen szoros mérkőzés végén egy tie break döntötte el  Buza László és Mészáros Andrea javára. Ők az elsők, Szabó Barnabás és Karlosák Edina a második és Hollósy Zsolt és Anna a harmadik lett.

Összességében nagyon jó hangulatú verseny volt, annak ellenére, hogy sajnos két lány még a verseny előtti napon, egy pedig – innen is jobbulást Schaffer Beatrixnak – egy izgalmas labdamenet közben sérült le.

Köszönet a felajánlott díjakért a régi és új szponzoroknak! A kis szobrokat és érmeket Csabai Ferenctől kaptuk (EFT Szerszámgyártó Kft.). A tortákat és sós sütiket a Hollósy cukrászattól, a kaktuszokat Ecseri Imréné Erzsitől, az Omega koncert belépőket a Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesületétől (Buláke); a Friedmann Házba családi vasárnapi ebédre szóló vouchert Friedrich Antaltól. A PostART koncertjeire a belépőket Selmeczi Ágnes programszervezőtől, a bort és az ingatlan közvetői vouchert a Drahota Ingatlan nevében Drahota Szabó Andrástól, a törökbálinti stúdióba a fittness bérletet Rajnai Jánostól. A helyszínt kedvezményes áron az ÚjBudán, a Sport 11-ben található teniszpályákat (www.top-tenisz.hu) üzemeltető Jancsurák József biztosította.

A Budaörsi Napló amatőr felnőtt teniszcsapata olyanok jelentkezését várja egész évben, akik hetente egy-két alkalommal hódolnának társaságban a fehérsportnak, és új teniszpartnereket keresnek. Az elvárás: biztos szerva, jó labdatartás és jókedv. Az átlagéletkor 45-50 év; de vannak fiatalabbak és idősebbek is. Érdeklődni: bnaplo@t-online. hu vagy 06 30 6454643.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here