Frissítés! Március 1-ig meghosszabbítják a közlekedési szokásainkról az online kérdőívek kitölthetőségét

0
225

Frissítés: A lebonyolító cég március 1-ig meghosszabbította a határidőt!

„Február 26-ig várjuk az online kitöltéseket, szeretnénk minél több kitöltött választ kapni a lakosságtól a lehető legjobb eredmény érdekében” – hívja fel a figyelmet az önkormányzat a közeledő határidőre, illetve a közlekedésfejlesztési projektre.

Az online kérdőív ITT érhető el!

Tisztelt Budaörsiek!
Tisztelt Közlekedők!


Budaörs Város Önkormányzata Fenntartható Városi Mobilitási Tervet készít, aminek célja az életminőség javítása, a környezetkímélő, fenntartható városi közlekedés (fenntartható mobilitás) irányába történő elmozdulás, és a közösségi közlekedés mindenki számára elérhetővé tétele. A tervezés a helyi lakosság és a településen közlekedők széles körű bevonásával valósul meg.

Kérjük, mutassa be közlekedési szokásait és mondja el véleményét a város közlekedéséről ONLINE KÉRDŐÍV kitöltésével február 26-ig! A válaszadást követően Önnek térképen is lehetősége lesz megjelölni a város azon pontjait, ahol valamilyen közlekedési problémát, hiányosságot érzékel.

Február 14-étől két héten keresztül a város több pontján forgalomszámláló biztosokkal, egyes autóbusz-megállókban és a vasútállomáson pedig kérdezőbiztosokkal is találkozhat. A megállóhelyi kikérdezések csupán 3-4 percet vesznek igénybe, kérjük segítsék kollégáink munkáját értékes válaszaikkal!

Kiemelt figyelmet fordítunk az oktatási intézményekbe való eljutás lehetőségeinek fejlesztésére is, így az iskolákban tanóra keretén belül mérjük fel röviden a diákok közlekedési szokásait.

Valamennyi felmérés és adatgyűjtés anonim módon történik, az így nyert információkat – összesített formában – csak a Fenntartható Városi Mobilitási Terv elkészítéséhez használjuk fel. A Budaörs Város Fenntartható Városi Mobilitási Tervét (Sustainable Urban Mobility Plan – SUMP) a „Fenntartható közlekedésfejlesztési tevékenységek megvalósítása Budaörsön” című TOP_PLUSZ-1.2.1-21-PT1-2022-00086 azonosító számú pályázatához kapcsolódóan készül.

Köszönjük együttműködését!

Kérdezőbiztosokkal az alábbi autóbusz-megállókban és a vasútállomáson találkozhatnak február 21-én:

  • Lakótelep buszvégállomás
  • Gimnázium
  • Templom tér
  • Vasútállomás (vasúti peronokon és a buszmegállóban is)
  • Budaörsi Ipari és Technológiai Park

illetve február 23-án:

  • Kamaraerdei Ifjúsági park busz- és villamosmegálló

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here