A városi napközis tábor idén a Bleyerben lesz – tudnivalók a cikkben!

0
82

A 2023/2024-es tanévben a nyári szünetben a városi napközis tábor helyszíne a Bleyer Jakab Német Nemzetiségi Általános Iskola lesz.

A közvélekedéssel szemben a napközis táborban nagyon sok élmény várja a gyerekeket (kiránduló nap, strandnap stb.), és mivel az üzleti alapon szerveződő, tematikus táborok heti (!) díja 30-120 ezer forint között mozog az idén, a legtöbb tábor pedig 45-60 ezer forint öt napra, mindenképpen érdemes megfontolni ezt a lehetőséget. Ez esetben ugyanis az önkormányzati támogatásnak köszönhetően csak az étkezési költséget kell befizetni, de a tábor ideje alatt az év közbeni 50%-os állami támogatás nem vehető igénybe. (Akinek ez így problémát okot, megfelelő jövedelemigazolással a budaörsi önkormányzat szociális irodájához fordulhat további támogatásért! Erről bővebben: Ezek az önkormányzati támogatások kérhetők – nőttek az összegek – Budaörsi Napló (budaorsinaplo.hu)
A napközis táborban munkanapokon 7:30 és 16:30 között biztosítják a szakszerű, programokban gazdag felügyeletet. Minden héten egy újabb turnus kezdődik. A különböző heteken más-más pedagógus van beosztva.  Jelentkezési határidő: 2024. június 07.
Az ügyeletre jelentkezés és további információk: https://bleyerbudaors.hu/nyari-szunet-varosi-ugyelet/
A fotó csak illusztráció!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here