A Négyes Döntőben a Budaörsi 2i SC

0
1172

Újra bajnoki döntőt szeretne vívni a Budaörsi Sport Club női asztalitenisz csapata

A Pergel Szandra, Fazekas Mária, Nagyváradi Mercédesz és Varga Tímea alkotta csapatunk számára egyetlen feladat maradt még a hosszú 2017/2018-as szezon végén. A magyar bajnokság legmagasabb osztályában, az Extra Ligában ezen a hétvégén Szekszárdon kerül megrendezésre a bajnoki címet és a helyezéseket eldöntő Négyes Döntő, a Final Four. A Budaörsi 2i SC második helyezést ért el a bajnokság alapszakaszában, ezzel kvalifikálta magát a Négyes Döntőre, ahol a szombati elődöntőben az Erdért SE csapatával mérkőzik meg.

A csapat, az edzők és a sportvezetők is reális célként tűzik ki, hogy az Erdért legyőzésével csapatunk 2015 után újfent bajnoki döntőt játsszon.  A másik elődöntőben a hazai pálya előnyét is élvező és a Négyes Döntő toronymagas esélyese, az idegenlégiósokkal felálló Szekszárd AC az Orosházi ASE-val találkozik. Az országos szövetség 2015 óta rendezi oly módon a csapatbajnokságot, hogy az Négyes Döntővel érjen véget. Számunkra a 2015-ös Final Four örökre emlékezetes marad, hiszen ott mi lettünk a bajnokok, és 2011 és 2013 után a 3. magyar bajnoki címünket ünnepelhettük. Az előző két bajnokságot a Szekszárd csapata nyerte, a Budaörsi 2i SC mindkétszer harmadik helyezést ért el. Büszkék vagyunk rá, hogy egyesületünket, Budaörs városát, támogatóinkat, szponzorainkat magas szinten tudjuk képviselni most már huzamosabb ideje, amit az a tény is igazol, hogy a női csapat 2010 óta megszakítás nélkül érmesként fejezi be az adott bajnoki szezont. Az éremszerzés most is alapvető elvárás, de hisszük, hogy bajnoki döntőt játszhatunk vasárnap délután.

Kérünk mindenkit, hogy szurkoljon nekünk a távolból, de természetesen várunk mindenkit a helyszínen is!

 Program:

Június 2. szombat: 15:00 óra: bajnoki elődöntő: Budaörsi 2i SC-Erdért SE

Június 3. vasárnap: 10:00 óra: bajnoki bronzmérkőzés (az elődöntők vesztesei) 15:00 óra: bajnoki döntő: az elődöntők győztese.i

Cím: Szekszárd Városi Sport-és Szabadidőközpont (Szekszárd, Keselyűsi u. 1-3.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here