A Kamaraerdei Közösségi Házban…

0
149

… ilyen színes az élet

Méltatlanul keveset írunk a Kamaraerdei Közösségi Ház szerteágazó programjairól, pedig az egészen kicsi gyerekektől az óvodásokon és iskolásokon át a felnőtteknek szóló foglalkozásokig találhatunk náluk kedvünkre valót.

Eddig elsősorban a ház Facebook oldalán értesülhettünk róla, de mire lapunk megjelenik elkészül a közösségi ház új weboldala.

Amiről vajon mit emelt ki kérésünkre Kovácsné Lupás Adrienn intézményvezető? Nádas Nándor magatartáskutató és személyiség profilozó előadásait és numerológia tanfolyamát, illetve folytatódik idén is a népszerű stílustanácsadás Rákóczi Judittal, erre már hetekkel előre betelnek a helyek. Teltházas szokott lenne az élményfestés. Megszerették a szülők a minden nap délelőtt számukra is társaságot jelentő csodavilág játszóházat, ahova bölcsisekkel várjuk őket. És ne hagyjuk ki a latin tánc tanfolyamot, ide értelemszűen felnőttek jönnek. És hogy tényleg senki ne maradjon le semmiről, a weboldalunk megújítása mellett ezentúl bejelentkezünk a Tiktokon és Az Instagrammon is. A legjobb persze az, ha a környéken élők személyesen eljönnek valamelyik óránkra, előadásunkra vagy rendezvényünkre. Sőt, akár egy szülinapra ki is bérelhető a kamaraerdei közösségi ház épülete, és ekkor sem csak a helyet adjuk, hanem kívánság szerinti programot a gyerekek számára, válaszható tematikával, sőt fotósunk, Balogh-Molnár Enikő is igénybe vehető, hogy megörökítse a vidám gyermeksereget.”

Bővebben:  

Új weboldal https://www.kozossegihazkamaraerdo.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here