A Budaörsi Sport Clubot két sportoló és egy sportszakember képviseli a tokiói ötkarikás játékokon

0
460

A Budaörsi Sport Club fő célja, hogy tevékenységével, eredményességével a lehető legmagasabb szinten képviselje Budaörs városát és további támogatóit a versenysport területén hazai és nemzetközi szinten egyaránt. Az utóbbi időszakban, egyéniben és csapatban is születtek kiemelkedő eredmények a szakosztályainknál azonban a nemzetközi eredményességünk megkoronázását kétség kívül az ötkarikás játékokon történő részvétel jelenti. A versenysport csúcsát jelentő eseményen, az olimpián érdekeltnek lenni a résztvevők számára és egy sportegyesület számára is szakmai beteljesülést jelent.

A legkiválóbb magyar sportolók ezekben a napokban kelnek útra a japán fővárosba, hogy a magyar sport hírnevéhez méltó módon képviseljék sportágukat, egyesületüket, városukat és országukat a világ legfontosabb sporteseményén. A Budaörsi Sport Club eredményes munkájának csúcspontját jelenti, hogy Fazekas Mária és Póta Georgina személyében két sportolónk is tagja a magyar asztalitenisz küldöttségnek.

Az ötkarikás játékokon az asztalitenisz eseményekre július 24-e és augusztus 6-a között kerül sor. Először az egyéni és a vegyes páros versenyszámokat rendezik meg, ezt követően a csapatverseny zárja a programot, ahol a magyar női asztalitenisz válogatott története során először vehet részt. Póta Georgina a csapatküzdelmek mellett egyéniben is szerepel, míg Fazekas Mária a csapatversenyre készül. Egyesületünk örömét és büszkeségét tovább növeli, hogy az asztalitenisz szakosztály vezetője, Szvitán Krisztina az asztalitenisz küldöttség fizioterapeutájaként szakértelmével segíti sportolóinkat.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here