Závada Pál lesz a Budaörsi Olvasókör novemberi vendége és további programok

0
240

“Az Olvasókörünk célja, hogy mindenkinek lehetőséget adjon művészeti és olvasmányélményeinek a megosztására másokkal. Minden hónap 2. szerdáján találkozunk a budaörsi PostART kulturális színtér épületében. Az újabb járvány hullám miatt azonban most NEM VÁLLALHATJUK A SZEMÉLYES TALÁLKOZÓt, ezért az interneten beszélgetünk. A Team’s rendszert már közösen megtanultuk, ezért kattintson ide.”  – írja Tóth Zoltán az olvasókör vezetője és Kiss Károly tag.

November 10-én szerdán 17 órára elfogadta meghívásunkat Závada Pál író, akinek két könyvéről is beszélgethetünk: Wanderer (A régi Budaörs) és a Hajó a ködben (Weiss Manfréd) című kötete.

Terveink szerint december 7-én kedden 18 órától Hacki Tamás füttyművész és orvossal beszélgetünk a pályafutásáról. Vendégünk lesz Wolf Péter zeneszerző is, akivel közösen zenéltek együtt.  Ez a rendezvényünk egyben évzáró alkalom.

Aki karácsonyra adományt kíván adni az „OLVASSUNK ÉS FŐZZÜNK” mozgalom számára azt kérjük, hogy hozza magával, hogy december 12-én átadhassuk a szétosztó csapatnak.

Jövő évre várjuk Budaörsre Dr. Gáspár Lajos szakorvost, lézer specialistát. Előadásának a címe: „Átalakítás tetőtől talpig”. Az időpont egyeztetés alatt.”

Cikkeink az olvasókörről ITT érhetők el.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here