Vidéki vendégekkel bővült a Budaörsi Napló idei első teniszkupája

0
1825

Kint ropogott a talpunk alatt a friss hó, bent a sátorban mégis barátságos hőmérséklet mellett zajlott március 4-én 9 órától késő délutánig a Budaörsi Napló Teniszkupa, vegyespáros versenyszámban, ahova 15 pár kapott meghívást.

A három pályán, három ötös csoportban körben mindenki négy-négy meccset játszott. Az elsőbe azok a „hazai” sporttársak kerültek, akik egész évben erősítik a Budaörsi Napló felnőtt amatőrcsapatát, de a versenyzés amúgy távol áll tőlük. A második és harmadik csoportban mérték össze a tudásukat a keményebb kihívásokat kedvelő helyiek és a vendégeink, akik többek között Tatáról és Nyergesújfaluról érkeztek, így viszonozva a korábban náluk tett látogatásainkat. Náluk a körmérkőzések után a két csoportelső között dőlt el az aranykupa és az ezüstérem sorsa, a két csoport második pedig így bronzérmes lett.

Akiknek tehát gratulálunk: „hazai” csoport első helyezettje Straub Katalin és Csabai Ferenc. Második lett Pálfalvi Márta és Bougla Ossamah. Bronzérmes Schaffer Beatrix és Krizsa Károly.

A torna győztese Nyergesújfaluról Sitkuné Fülöp Orsolya és Sitku Pál. Ezüstérmes a „hazai” Tóth Ildikó és Rajnai János. A harmadik helyezett párosok nagyon kemény küzdelmekben és alig alul maradva a továbbjutókhoz képest: a „hazai” Hollósy Anna és Hollósy Zsolt, illetve a Tatáról érkezett Kovács Viktória és Palatin Balázs. A Budaörsi Sport Club egykori szakosztályvezetője Szabó Barna, akinek Tatára költözése okán a vidéki vendégeket köszönhetjük, szintén eredményesen szerepelt Karlosák Edinával, de a dobogóról ezúttal lemaradtak.

A szponzorainknak köszönhetően (akiket mindjárt felsorolunk) vigaszdíjat is tudtunk osztani, amit a legfiatalabb pár Flautner Noémi és Wieder Viktor kapott, továbbá a legsportszerűbb pár Sinkó Márta és Németh Zoltán.

S akik a díjakat felajánlották: Fa-time faóra manufaktúra (www.fa-time.hu), EFT Kft. Budaörs, Hollósy cukrászat, Budaörsi Latinovits Színház, Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete és Fusion Élményközpont. A kedvezményes pályákat Jancsurák József biztosította Újbudán a Sport 11-ben.

Ha szeretnél a Budaörsi Napló amatőr, felnőtt teniszcsapatához csatlakozni, írj ide: bnaplo@t-online.hu. A feltétel: barátságos természet, felhőtlen jókedv és nem árt a közepes szintű, amatőr tenisztudás. Korhatár nincs!

     

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here