Végleges helyükre kerülnek a megállók a buszvégállomáson

0
570

2019. december 20-ától végleges helyükre kerülnek a Szivárvány utcai végállomáson a buszmegállók. A járművek a buszforduló déli, Auchan áruház felőli oldaláról indulnak, az északi, lakótelep felőli oldalon pedig csak leszállóhely lesz. A helyi kisbuszok már szeptember elsejétől végleges helyükre kerültek, így azok fel- és leszálló helyeiben már nem lesz változás.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy december 20-án péntektől a Budaörs, Szivárvány utcai autóbusz végállomáson a felszálló helyek a végleges megállókban fognak üzemelni, a busz forduló déli, az AUCHAN áruház felőli oldalán.

A régi, elbontott végállomásnál ideiglenesen kialakított felszálló hely megszűnik. Az északi oldalon, a lakótelep felőli oldalon csak leszálló hely lesz. A midibusz felszálló hely, valamint a nyugati oldalon (teniszpálya felőli oldal) a felszálló hely változatlan helyen működik.

A járatok indulásának menetrendjéről a BKK által elhelyezett utas-tájékoztatók, valamint a végállomás új előtetőője alá kifüggesztett elektronikus utas-tájékoztatás („FUTÁR”) ad információt Önöknek.

Köszönjük szíves eddigi türelmüket, megértésüket és támogató hozzáállásukat az átépítésnél okozott kellemetlenségek során!

Budaörs, 2019. december 17.

 

Tisztelettel:

                  Biró Gyula                                     Lőrincz Mihály

      területi képviselő, alpolgármester               műszaki ügyosztályvezető