Újjászületett a budaorshandball.hu

0
791

Városunk kézilabdaklubjának háza tájáról szinte hetente hallani újdonságokat, ám most nem egy újabb győzelemmel, hanem egy vadonatúj honlappal lettek gazdagabbak. 

Nincs mese: aki jelen van a világhálón, annak haladni is kell a korral – ez volt az oka annak, hogy a budaörsi kézilabdaklub új, korszerű és modern honlapot hozott létre, amelyet ezen a héten élesített. Fontos volt számukra, hogy az új felület kellően informatív, jól átgondolt és könnyen kezelhető legyen. Itt a csapat tagjai és a szurkolói is minden újdonságot és hírt fellelnek, és a rajongók természetesen a közösségi oldalon is követni tudják kedvenceiket. A felső legördülő menükből tájékozódni lehet a klub történetéről és működéséről, az NB I-es csapatról, valamint az utánpótlás játékosairól is. Megtalálhatók ezen kívül még a jegy- és bérletinformációk, a bajnoki eredmények, a tabella és a menetrend, sőt még a webshop is, ahol most a közelgő ünnepekre való tekintettel dekoratív karácsonyi pólók közül lehet választani.

Egy jó honlap természetesen (amelyet a következő linken érhetnek el: http://budaorshandball.hu) folyamatos fejlesztést igényel – ez a célja a klubnak is, így a jövőben még több újítás várható a honlapon, amely már most is nagyszerű élményt nyújt a felhasználóknak. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here