Új, fiatal rendőrök érkeztek

0
445

Tiszthelyetteseket köszöntöttek a Budaörs Rendőrkapitányságon, melynek illetékességi területén 16 új rendőr állt szolgálatba,  Budaörsön 11 fővel bővül a létszám.

A Budaörsi Rendőrkapitányság állományában 2016. szeptember 1-jén 16 tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát. Galuska-Tomsits László r. ezredes, kapitányságvezető távollétében Orosz János r. alezredes, Bűnügyi Osztályvezető köszöntötte a frissen felszerelő őrmestereket. Bemutatta a kollégáknak a kapitányság vezetőit és a beszélt az illetékességi terület különlegességeiről, veszélyforrásairól is (korábbi cikkünk: https://www.budaorsinaplo.hu/paragrafus/20160512/jogos-aggodas-vagy-feles…) .

Az ifjú tiszthelyetteseknek a szolgálati feladataik ellátáshoz sok sikert kívánt és elvárásként fogalmazta meg, hogy a rájuk bízott feladatokat maradéktalanul, fegyelmezetten, jog- és szakszerűen lássák el. Kérte őket, hogy forduljanak bizalommal vezetőikhez. Felhívta a figyelmet az elhivatottságra és arra bíztatta a fiatalokat, hogy találják meg a rendőri hivatás szépségét.

A tiszthelyettesek a jövőben a kapitányság és az ahhoz tartozó rendőrőrsök állományában látnak el közterületi szolgálatot, így a Budaörsi Rendőrkapitányság 11 fővel, a Budakeszi Rendőrőrs 3 fővel, míg a Pilisvörösvári Rendőrőrs 2 fővel bővül.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here