Tesco: „Sikerült jó ütemben haladni az építkezéssel” a hídon

0
809

„Az elmúlt hetekben sikerült jó ütemben haladni az építkezéssel, és bízunk benne, hogy az időjárás a következő hetekben is megfelelő lesz, hogy ebben az ütemben tudjuk folytatni a munkálatokat, és mielőbb át tudjuk adni újra a forgalomnak az érintett útszakaszt” – válaszolta levelünkre a Tesco a budaörsi körforgalom felújításával kapcsolatban. De konkrét időpontot a befejezésre nem írtak.

A budaörsi Tesco felüljáró felújítása sokaknak hosszúnak tűnik, és most, hogy elkezdődött az iskolákban a tanítás, illetve visszatértek a munkahelyekre az emberek a szabadságról, egyre türelmetlenebbek az arrafelé közlekedők. Augusztus 11-én közzétett cikkünkben már kaptunk tájékoztatást az út tulajdonosától, az áruházlánctól, de most újra levelet küldtünk a sajtóosztályukra, hogy mennyit haladtak azóta, mikorra várható a befejezés. Valóban meg kell-e várnunk az akkor megjelölt időpontot, az októbert?

„Mindenekelőtt szeretnénk mindenkitől elnézést kérni a munkálatok elhúzódása és az ez által okozott kellemetlenségekért” – írták. –  „Kollégáink a kivitelező céggel és a Magyar Közút illetékes képviselőivel napi kapcsolatban vannak a munkák további felgyorsítása és a körforgalomi útpálya lehetőség szerinti minél korábbi megnyitása érdekében. Az elmúlt hetekben sikerült jó ütemben haladni az építkezéssel, és bízunk benne, hogy az időjárás a következő hetekben is megfelelő lesz, hogy ebben az ütemben tudjuk folytatni a munkálatokat, és mielőbb át tudjuk adni újra a forgalomnak az érintett útszakaszt.

Fontosnak tartjuk azt is megjegyezni, hogy a rekonstrukciós és új szerkezetek kivitelezési munkálatai során a szabványokban előírt egymást követő technológiai folyamatokat be kell tartani, technológiai időket ki kell várni. Ha ez nem történne meg, az minőségi károsodásokat eredményezne. Emellett a körforgalom egyes részeinél speciális, egyedi tervezésű és gyártású szerkezetek kerülnek beépítésre, melyet csak a külföldi gyártó képviselőjének helyszíni jóváhagyásával lehet megvalósítani, ahol szintén kiemelt figyelemmel járnak el a technológiai folyamatok, idők betartására. Ezúton is köszönjük szépen mindenki türelmét és megértését.”

Vagyis türelem, még egy kis türelem. Addig pedig, aki teheti, használja az autópálya feletti átkelésre az Auchan hidat, illetve kerüljön az Egér út felé.

Fotó: Both Moni

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here