Terrapark: „Köszönjük bérlőink hűségét!”

0
598

A pandémiás helyzet ellenére többnyire egy hónap alatt sikerült tető alá hozni az érdeklődőkkel a bérleti szerződéseket.  Közeledünk 2020 végéhez, így szokás szerint éves összegzésre kértük Szilágyi Éva értékesítési vezetőt.

Az eltelt egy évről, tehát 2019 novemberétől 2020 novemberéig tartó időszakra vonatkozóan gyűjtöttem össze az adatokat. Ez alatt összesen 80 960 m2-re vonatkozó érdeklődéssel foglalkoztunk, ami havi átlagban 6747 m2. A legtöbb érdeklődés ez
év augusztusában volt, 15685 m2-re, a legtöbb új területet 2020 februárjában adtuk bérbe, 418 m2-t, de az egy év alatt összesen 1289 m2 területre írtunk alá új bérleti szerződést. Voltak szép számmal, akik bővültek és olyanok is, akik hosszabbítottak, összesen 4 656 m2-en és ebből a legtöbb októberre jutott, amikor 2455 m2 területre írtunk alá hosszabbítást.

S hogy általában mennyi idő alatt jutottunk el egy-egy szerződés aláírásáig? Többnyire egy hónap alatt sikerült tető alá hozni a megállapodásokat.

Tavaly ilyenkor ugyan a bérbe adottsági mutatónk jobb volt, hiszen a D tömb-ben 90%, a C-ben 100%, de ha az idei év igen kedvezőtlen történéseit figyelembe vesszük, akkor egyáltalán nem mondható drámainak a változás, mert a D tömb-ben jelenlegi 86%-os illetve a C tömbben 98%-os a kihasználtság.
„Büszkék lehetünk rá, hogy vannak olyan bérlőink, akik már 2000-ben is itt voltak és azóta maradtak.

Annak ellenére, hogy – mesélte éppen a napokban az egyik nagy, nemzetközi ingatlanügynökségnél dolgozó közvetítő – az évek során több bérlőnket próbálták már elcsábítani a Terraparkból, de nem sikerült. Mi, akik a Terrapark kezdetétől fogva az eredeti tulajdonosnak, beruházónak dolgozunk, rendkívül jó érzéssel tapasztaljuk ezt és meg is teszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy minél több régi/új bérlőről tudjunk majd tudósítani a jövőben is.

Addig is kívánunk minden kedves olvasónak, bérlőnknek és alvállalkozónknak a körülményekhez képest nyugodt és békés év végét, kellemes ünnepeket és egyértelműen boldogabb új esztendőt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here