Tehergépjármű sofőrt keresnek

0
917

Budaörsi telephelyről végzendő raklapos szállítási feladatokra keres tehergépjármű sofőr munkatársakat a BudaTeher Kft.

A BudaTeher Kft. a Főváros egyik legismertebb, majd 40 éves múltra visszatekintő szállítási vállalkozása, az ezredforduló óta állandó résztvevője a különböző irodaköltözési közbeszerzési pályázatoknak, az általános piaci minőségi tanúsítványok mellett a Közbeszerzések Tanácsa által tanúsított „minősített közbeszerzési ajánlattevő”. A társaság több hazai pénzintézet, állami intézmény, nagyvállalat irodaköltöztető, létesítménygazdálkodási szolgáltató partnere, illetve a postai raklapos városi csomagszállítás területén is jelentős beszállító.

A cég raklapos csomagszállítási feladatait ellátó tehergépjárművei Budapest és a céltelepülések területén a védett övezeten kívüli területekre éves behajtási engedéllyel rendelkeznek. Mint a cég egyik ügyvezető tulajdonosa, Susszer Zoltán elmondta: „Az egyik legfontosabb megrendelőnk, több évtizedes partnerünk a budapesti és Pest megyei raklapos postai kiszállítások optimalizálása érdekében jelentős fejlesztés és beruházás keretében ez év nyarán üzembe állította budaörsi telephelyét.  Ehhez a hosszú távú projekthez kapcsolódóan augusztusban cégünk is megkezdte a kapacitások átterelését, és a munkaerő toborzást, augusztus vége óta nappali és éjszakai műszakban is több járművünk végez kézbesítési feladatokat az új budaörsi postai telephelyről. A következő három hónapban nagyjából további 20 fő sofőr kolléga felvételére van lehetőségünk, akár nappali, akár éjszakai 8 órás műszakban. A felrakóhely és az elszámolási helyszín is a budaörsi telephelyen van, így nézetünk szerint ez ideális lehetőség a környékbeli tehergépjármű sofőrök számára, adott esetben nyitottak vagyunk a tehergépjármű otthonhoz kapcsolódó parkoltatására is.”

Nagy állami megrendelő budaörsi telephelyének beszállítójaként stabil, több évtizedes családi vállalkozás kínál tehát munkalehetőséget megbízható, tapasztalt sofőröknek:

  • budaörsi központú raklapos áruszállítás 7.5, illetve 12 tonnás össztömegű emelőhátfalas tehergépjárművekkel
  • akár otthoni parkolással
  • nappali avagy akár éjszakai műszakra
  • egész évben folyamatos munkalehetőség
  • jóval az átlagos jövedelem feletti fizetési feltételekkel, magas napidíj

Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: +36 70 633 9836 /  +36 70 314 070