„Tedd a jót, légy vidám!” – legyél Te is a Mindszentyben diák!

0
939

Az új év sokaknak új iskolát is hoz: a budaörsi Mindszenty József Római Katolikus Óvoda és Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola 2017. február 22-én és március 22-én tartja beiskolázási foglalkozással egybekötött szülői tájékoztatóját. 

Az iskola, amely a 2007/2008-as tanévben vette fel mostani nevét, indulása óta német nemzetiségi nyelvoktatást biztosít. A tanítás osztályonkénti csoportbontásban zajlik, a tanulók a budaörsi nemzetiségi napokon, sőt a regionális és a megyei versenyeken is szép eredményeket értek el. A gyermekek és a szülők többféle tanórán kívüli lehetőség közül választhatnak: az iskolában gyógytestnevelés, matematika és német szakkörök működnek, ezen kívül jól működő énekkaruk is van. (Forrás: http://mindszenty-bors.sulinet.hu/)

A beiskolázási foglalkozást tehát 2017. február 22-én és március 22-én tartják 16:30-as kezdettel az iskola ebédlőjében, ahol a gyermekek ismerkedő foglalkozáson, a szülők pedig részletes tájékoztatón vehetnek majd részt. Az előzetes regisztrációt a következő email címen tehetik az érdeklődők: [email protected]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here