Tanévnyitó

0
1245
Szeptember másodikán, hétfőn 8 órakor a budaörsi iskolákban is becsengettek. A hajnali vihar még kétségessé tette hol lesz az évnyitó, a Kesjárban például a szűk aulában e mint tavaly, vagy a tágas szabad ég alatt. Ez utóbbi volt a helyszín.
 
 

Az igazgatónő Tóth Krisztina rövid beszédében a tisztességes munkára helyezte a hangsúlyt, mely biztosítja, hogy év végén büszkék lehessünk eredményeinkre. Üdvözölte az elsősöket, akik nem tűnnek megszeppentnek. S bízik benne, hogy a nyolcadikosok, akikre már most is büszke, sikeresen veszik majd a középiskolai felvételi akadályait. A Kesjár iskolának nem célja hogy a világ ügyeivel foglalkozzék – tudtuk meg -, ahelyett az iskola belső életébe kaptunk bepillantást, ahol mindenki azért dolgozik, hogy az innen kikerülő gyerekek mind egészséges önbizalommal rendelkező, ugyanakkor a közösségért bármikor tenni kész emberekkel váljanak.

A Hermanban – a szintén dicséretesen rövid beszédben – Turcsik Viktor igazgató az iskola fennállásának 40 éves évfordulójáról beszélt, amit a tanév során egyebek között sok-sok játékos feladattal fognak megünnepelni. Ő is külön üdvözölte az elsősöket. És a cél itt is kreatív, közösségi emberek nevelése.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here