Táborok az őszi szünetben Budaörsön

0
653

Az őszi szünetben két-három éve még nem voltak divatban a táborok. Azután tavaly már megjelent néhány, az idén pedig kifejezetten gazdag a kínálat. Lényegében ugyanazok a szervezők, akik a nyáron nyújtottak különböző fejlesztő foglalkozásokat a gyerekeknek. Tehát van drámatábor, informatikai, hagyományőrző, sport és egyebek.

 Városi Régészeti Kiállítás (Csiki Pihenőkert)

Válogatás a legnépszerűbb nyári táborokból, amelyekben a lányok és a fiúk is megtalálhatják a számukra legkedvesebbet, egy izgalmas múzeumi helyszínen. A rugalmas időbeosztás érdekében lehet csak napokra is jelentkezni.
 

KettőPontNulla Oktatási Központ

Szövegértés és szövegalkotás-kurzus, csütörtökön 9.15-12.30-ig, elsősorban felvételire készülő 4.,6. és 8.osztályosoknak.
 

Logiscool Budaörs

Programozás, Minecraft és egyebek, egész napos és félnapos elfoglaltságokkal. Online tábor is van, ez esetben a gyerekek otthonról vesznek részt a délelőtti vagy délutáni szakmai programokon.

Szárnyaló Fejlesztőház Halloween tábor 

„Süteményt sütünk, tököt faragunk, arcot festünk, kirándulunk, denevérekkel ismerkedünk… Táborunkba rengeteg szórakoztató feladvánnyal, alkotással, társasjátékkal arcfestéssel, barkácsolással, közös játékkal várunk mindenkit, melynek során minden gyerek szabadjára engedheti fantáziáját, kreativitását, és kedvére alkothat.”

Quiltive Kreatív Fejlesztő Műhely

„Varrós napok gyerekeknek 8 éves kortól. Borús őszi napokat űzünk el, kellemes hangulatban a műhelyben. Kreativitásunkkal és egy meleg tea mellett varrunk. Otthonunk díszeit visszük haza a hét végén. Mindenkit szeretettel várunk! A délutánok kis csoportos foglalkozások, figyelünk egymásra és a fertőtlenítésre. „

Csokit vagy csúszunk – FRC – FreeRide Club

A sítanulás mellett lesz  hófánkozás, trambulinozás, tökfaragás és persze snowboardozás is. Illetve intenzív sí és snowboard tanfolyam, kezdő, középhaladó és haladó szinten.

Karate BSC keretében

 

Őszi alkotó tábor a Múzs-Art Színházi Társulat szervezésében a PostART-on.

Zenés foglalkozás, drámajáték, kézműveskedés, záró előadással. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here