Szinte beteltek a Terrapark irodaházai

0
575

Milyen képzeletbeli grafikont rajzolna az érdeklődésekről és az új szerződésekről 2018-ra vonatkozóan és mire számít 2019-ben? – kérdeztük Szilágyi Évától a Terrapark Kft. értékesítési vezetőjétől.

Egy éves időszakra visszatekintve havonta átlagban 29  bérlői ügylettel foglalkoztunk és havonta átlagban 4 szerződést kötöttünk. Ebben benne vannak az új bérlői szerződések, bővülések és hosszabbítások is. A 2016. novemberi adatok szerint a D tömb kiadottsága 7 814 m2 volt, azaz 63%, ugyanez 2017 novemberében 9 744 m2-re nőtt, ami 78%-ot jelent, és 2018-ban ez a tendencia folytatódott, vagyis 10 881 m2-re nőtt a kiadottság, ami 88%-ot jelent .  A C tömb adatai 2016. novemberben 7 551 m2 kiadott terület, 85%-os kihasználtsági mutatóval, ami 2017 novemberére 8 555 m2 kiadott területre, 96%-ra növekedett, 2018-ban pedig 8 867 m2, tehát 100%-ban kiadott lett . Azok a bérlőink, akik lejárt a szerződésük, jellemzően hosszabbítottak. Ha az egész portfóliónkat nézzük, akkor 95% a kihasználtság.  

2019-ben szeretnénk a D tömb még szabad területeit kiadni.

Új bérlők:

AB Mogul Kft. D3-as épület 1. emelet, 57 m2

Green Manpower D12 2. emelet 22 m2

Hungaro Flotta D1 3. emelet 331 m2

Safesoft D9 1. emelet 94 m2

Székelyi Ügyvédi iroda  D12 2. emelet   22

 

És akik hosszabbítottak: 

Fehér Rendszerház  D3 2. emelet 87 m2-re bővültek

Trane D1 2. emelet 397 m2

Impulzív Kft. D1 3. emelet 92 m2,

Controltec D1 földszint plusz 95 m2 az eddigi 138 m2-hez

 

A Zalaco Sütőipari Zrt. irodát alakít ki a Terraparkban: „Élvezze a különbséget!”

Ősszel lett a Terrapark új bérlője a Zalaco Sütőipari Zrt. is. Berta Orsolya projektvezetőtől egyebek között azt kérdeztük, hogy mint zalai pékségnek, milyen okból van szükségük Budaörsön irodára és itt munkatársaik milyen feladatokat látnak majd el.

Cégünk középtávú üzletpolitikai tervei közé tartozik budapesti és Pest megyei szaküzletek nyitása. Így az itt élők is megismerkedhetnek majd széles körű pékáru és cukrászsütemény termékkínálatunkkal. Üzleti terveink megvalósítása érdekében szükségünk van egy olyan budaörsi irodára, ahonnan jól megközelíthetők telephelyeink, amelyek Sopronban, Ajkán, Komlón, Zalaszentgróton találhatók, míg a központi székhelyünk Zalaegerszegen. A budaörsi irodából végezzük az értékesítés, a beszerzés, az informatika és a kontrolling tevékenységünk jelentős részét. A munkát meglévő munkatársaink látják el, de toborozzuk is cégünk számára megbízható munkaerőt. Munkatársaink számára hosszú távú munkalehetőséget kínálunk.

És miért éppen a Terraparkra esett a választásuk?

A döntésben számunkra a legfontosabb a nyugati megyékben található telephelyeink jó megközelíthetősége volt. Előnyt jelentett a Terrapark zöld övezete, ahol csendes környezetben magas színvonalú irodai munkahelyet tudunk kialakítani. Hisszük, hogy a nyugat-európai színvonalú irodapark, az esztétikus, vonzó külső és belső környezet alkalmazottaink számára motivációt nyújt.

Van-e olyan szolgáltatásuk, termékük, amit szívesen ajánlanának a Terrapark többi bérlőinek és/vagy a budaörsiek figyelmébe?

Jelenleg a meglévő területeinken: Zala, Vas, Győr-Moson-Sopron, Veszprém és Baranya megyében több mint 50 szaküzletünkben kaphatók termékeink. Öröm számunkra, hogy naponta több mint 45 ezer törzsvásárlónk van, akik szeretik kenyereinket, szívesen választják édes és sós termékeinket, finom süteményeinket. Reméljük, hogy az itteni szaküzletek nyitását követően a budaörsi, budapesti, Pest megyei lakosok is szívesen választanak több száz termékünket magába foglaló kínálatunkból. Országos hálózatokból talán már ismerős lehet több közkedvelt termékünk, mint például a kakaós csigánk vagy a sajtos pogácsánk is.

Mi az, amit fontosnak tart cégükről még elmondani egy rövid bemutatkozásban?

Cégünket, az egykori állami sütőipari vállalatot 1950-ben alapították. Utódját 2001-ben vásárolta meg jelenlegi tulajdonosa, Berta László. Vállalatunk mindennapjait meghatározza: a jó technológia, a szakképzett dolgozók munkája, valamint a válogatott, kifogástalan minőségű alapanyag. A Zalaco Zrt.–nél fontos tényező a minőség és a kedvező ár. Ragaszkodunk a természetes alapanyagok és a saját receptek használatához, valamint lehetőség szerint a hagyományos kézi feldolgozáshoz. Jelenleg 700-nál többen dolgoznak a vállalatnál. Termékkínálatunk országosan is egyedülálló, ugyanis közel 400 pék-, és cukrászterméket forgalmazunk. Négy éve adtuk át központi székhelyünkön, Zalaegerszegen a harmadik üzemünket: a fagyasztott termékeket gyártó termelői – 2800 négyzetméteres – csarnokunkat, amelynek bővítése idén szükségszerűvé vált. Cégünk szlogene: „Élvezze a különbséget!” Reméljük, hogy mindezt hamarosan a Pest megyében élők is személyesen megtapasztalhatják.

Bővebben: a Budaörsi Napló 2018. decemberi számában