Szépítsük meg összefogva a Herman udvarát!

0
1526

Kedves Budaörsiek!

A Herman Ottó Általános Iskola kinti sportlétesítményét nemcsak az odajáró gyerekek használják, hanem – lévén, hogy tanítási időn kívül nyitott – sokan mások is. Ezért gondoljuk, hogy közérdekű információ az a szülői kezdeményezés, hogy május 5-én, szombaton 09.00 órától 13.00 óráig a gyerekek,  a tanárok és a szülők, illetve mindenki, aki kedvet érez hozzá, együtt szépítse meg az udvart.

Kérjük szépen, hogy amennyiben lehetőségük van rá, gyermekeikkel együtt csatlakozzanak hozzánk, hogy közös erővel szebbé tehessük a környezetünket! A tervek szerint fákat és növényeket fogunk betelepíteni, növelni fogjuk az udvaron található színpadrészt és homokot fogunk teríteni a játszótér mellé. Mindannyiunk érdeke, hogy a gyermekek jobb és szebb körülmények között töltsék a mindennapjaikat” –olvasható a szervező pedagógusok felhívásában. „Az iskola arra kéri a helyi lakosokat, iskolásokat, sportolókat, hogy amennyiben lehetőségük van, csatlakozzanak ehhez a programhoz. Szépítsük együtt a környezetünket!”

Érdekli a környezete? Szívesen tenne azért, hogy a jövő generációja szebb környezetben tölthesse a mindennapjait? Eljött az idő, hogy segítsen!

A helyszín: a Budaörsi Herman Ottó Általános Iskola

Az időpont: 2018. május 5-én 09.00 órától 13.00 óráig

Regisztráció: ITT