Szabadtéri családi program Budaörsön – részvétel ingyenes!

0
375

E hét csütörtökön, május 19-én, 16.30-tól családi, szabadtéri program lesz a kamaraerdei játszótéren (Kolozsvári utca 13. mögötti park).
Programok:

– 16:30-19:30 Állatsimogató (kecske, bárány, törpe malac, kacsa, nyuszik, csirke stb.)
– Virgonckodó játékpark
– Nemvicc Elek bohóc és a kosaras körhinta
– 17:00-18:00 Fogi Színház előadásában: Süsü, a sárkány – zenés mesejáték
A televízióból jól ismert egyfejű sárkány, a jóságos Süsü kel életre a színpadon, hogy barátjával, a királyfival járja végig kalandos útját. „Útitársuk” a sok nagyszerű sláger és – remélhetően – a gyerekek szüntelen nevetése. Süsü a híres egyfejű, egy jóindulatú sárkány, akit eredeti hazájában, a többfejű sárkányok földjén gyakran kigúnyoltak egyetlen feje miatt. Süsü egy légynek sem tudna ártani, így az ellenséget is inkább meggyógyította, amiért apja a Sárkánykirály mérgében kitagadta. Süsütől az emberek eleinte rettegnek és azt hiszik, hogy a királykisasszonyt jött elrabolni. Szerencsére összetalálkozik a kóbor királyfival az Utilapú Birodalom legkisebb fiával, akivel életre szóló barátságot kötnek. Süsü és a királyfi látszatpárviadalt vívnak a királyi udvarban a királylány kezéért, amit előzetes megbeszélésük szerint Süsünek kellene megnyerni, ám Süsü elárulja magát, így végül a királyfi veszi feleségül a szépséges királykisasszonyt.
Süsü is ott marad a várban és mindenki megszereti, kikiáltják a királyság fő-fő mindenes sárkányának. Süsü bájos alakja vajszívével és kétbalkezességével elbűvöli a kicsiket és nagyokat egyaránt.
Szereposztás:
Süsü: Fogarasy András/Lénárt László
Királyfi: Presits Tamás/Frech Zoltán/Pozsgai Zoltán
Királylány: Fogarasy Bernadett/Presits Bernadett
Öreg király: Kiss Gábor/Németh László
Dadus: Borbáth Ottilia/Szabó Zsuzsi/Balázs Andrea
Kancellár: Bárkány Miklós/Benedek Gyula
Szénégető/Cölöpverő: Boros ádám/Bodrogi Attila
Díszlet–jelmez: Zeke Edit
Rendező: Schlanger András
Részvétel ingyenes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here