A sikeres beszoktatás feltételei és tudatos lépései

0
1009

Hamarosan kezdődik a nevelési év és ezzel együtt a kiscsoportosoknak a bölcsőde vagy az óvoda. Segítséget szeretnénk nyújtani ehhez az időszakhoz, ezért meghívtunk egy szakembert, hogy tartson előadást a problémamentes bölcsődei és óvodai beszoktatásról.

Előadó: Csernus Mária Magdolna (Marica), az első budaörsi napközi megalapítója, óvodapedagógus, gyermekellátási szakértő, aki jelenleg is a felnőttoktatásban tevékenykedik.

Időpont: 2017. augusztus 21. hétfő 17 óra

Cím: Fantazmagória könyvesbolt (2040, Budaörs Szabadság út 61.)

Belépő: 500 Ft

Az előadónk bemutatkozása:

„Kedves Szülők, Nagyszülők!

Mint régi budaörsi lakos, talán ismerősnek tűnök néhányuk számára. Fenyves Kuckó néven elsőként nyitottam családi napközit Budaörsön a Törökugratónál 1998-ban, melyet 12-évig vezettem. Azt követően (nyugdíjba vonulásig) óvodapedagógusként dolgoztam a Vackor Óvodában.

Jelenleg a felnőttoktatásban tevékenykedem, mint napközbeni gyermekellátási szakértő, megosztva a hallgatókkal a 40 év szakmai tapasztalatait.

A Szülők, Nagyszülők Tanodájának beindításával, szintén segítséget szeretnék nyújtani az éppen aktuális nevelési helyzetek és problémák megoldásában.

Az első összejövetel témája:
A sikeres beszoktatás feltételei és tudatos lépései

(Gyakorlatban bevált egyedi módszereim ismertetése)
Mottó: Tudatosság, kiszámíthatóság

A megjelölt témán kívül, természetesen lehetőség nyílik (a tervezett két órában) egyéb neveléssel és ellátással kapcsolatos kérdéseket megvitatására is.

Várom érdeklődő megjelenésüket: Csernus Mária Magdolna (Marica)”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here