Foci NB II: Budaörsi siker az első edzőmeccsen, már valóban hazai pályán

0
290

A Budaörsi Sport Club hazai pályája több év alatt készült el, részben TAO támogatásból és többszöri csúszással, sok-sok problémával. A megújult Árok utcai stadiont (az új neve ugyanis ez, de jellegében nem igazán stadion) három hete egy Pest megyei kupadöntővel vették használatba, ami akkor több budaörsi szurkolónak nem tetszett, hiszen a sajátjainkat szerették volna látni, egy méltó ellenféllel. Erre végül is ezen a hétvégén került sor (azaz kerülhetett volna, ha nem  zárt kapus a mérkőzés), Mosonmagyaróvár ellen. Csapatunk megnyerte az első edzőmérkőzését.

BSC 202122 MBL NYARI FELKESZULES BUDAORS MOSONMAGYAROVAR 1 0

Márkus Tibor együttese a Mosonmagyaróvárral találkozott és győzött 1-0-ra Molnár Csaba góljával. A találkozón több próbajátékos is szerepelt, a szakmai stáb a későbbiek dönt arról, hogy közülük kit/kiket szerződtet véglegesen a klub. Emellett, ahogy azt már az előző szezonban szurkolóink megszokhatták, több saját nevelésű játékos is pályára lépett  – olvasható a bsc1924.hu oldalon.

Felkészülési mérkőzés:
Mosonmagyaróvár – Budaörs 0-1

Budaörs:
1. félidő:
Tóth G. – Godányi D., Zsidai, Gyurácz, Kaproncai, Halácsi, Bognár D., Horváth E., Molnár T., Winkler A., Gula
2. félidő:
Szabó B. – Bene, Sajbán, Kékesi, Kaproncai (Menyhárt), Molnár Cs., Tóth Keve, Tóth R., Jász G., Gula, Váradi

Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerző: Molnár Cs. (57.)

Márkus Tibor értékelése:
Egy jó mérkőzést játszottunk egy szervezett csapat ellen. Érződött a heti edzésmunka a lábakban, ráadásul olyan összeállításban léptünk pályára, amiben eddig még nem, és a jövőben nem is fogunk. A terhelés szempontjából megfelelő mérkőzés volt a játékosok számára, illeszkedett a felkészülés ezen szakaszába.

A következő edzőmeccs NB I-es ellenfél ellen lesz. A BSC a Kispest Honvéddal (Honvéd-MFA Utánpótlásközpont) találkozik, a mérkőzést szerdán (06.30.) 10 órától játsszák!

Hajrá Budaörs!

A korábbi bajnoki fordulókról cikkeink ITT érhetők el.

Olvasóink kérdezték: Mikor adják át ünnepélyesen a megújult sportlétesítményt?

A sportlétesítmény hivatalos megnyitó ünnepsége ősszel, az első hivatalos bajnoki mérkőzéshez kapcsolva lesz – tudtuk meg.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here