Saját népszavazást rendez az Egységes Diákfront és az aHang – segítesz nekik?!

0
200

Az Egységes Diákfront és az aHang az előválasztáshoz mérhető fába vágta a fejszéjét: saját népszavazást rendeznek október 23. és 30. között! 

Hogy jutottunk el idáig? Az utóbbi pár évben pedagógusok, diákok, szülők és civilek tízezrei vonultak utcára, sztrájkoltak, demonstráltak, és mondták ki milliószor, hogy azonnali változásra van szükség a közoktatásban. 

A kormány azonban semmilyen érdemi reakciót nem adott az érintettek követeléseire – hacsak nem vesszük ide a több tucat pedagógus kirúgását tavaly vagy épp a mindenkit hátrányosan érintő státusztörvényt.

Az Egységes Diákfront hét népszavazási kérdést adott be még tavasszal – de ezeket mind elkaszálták. 

Ezért rendeznek saját népszavazást! 

Nincsenek illúzióik: ez egy embert próbáló vállalkozás. Legalább 200 ezer szavazatot szeretnének összegyűjteni azért, hogy egy megtörhetetlen erőt mutassanak fel – itthon és nemzetközi szinten is! 

Ehhez viszont legalább 1500 segítő emberre van szükségük. Olyanokra, akik akár csak pár olyan órát tudnak vállalni, amikor egy pultnál beszélgetnek az oktatás helyzete és a népszavazás iránt érdeklődőkkel, célba juttatnak néhány szórólapot, lebonyolítják a szavazást, segítenek a szállításban – és még számos más olyan feladat fog adódni, amihez elkél a segítség. 

Beszállsz akár csak néhány órára? Jelentkezz önkéntesnek: 

Kattints ide!

A közoktatás problémái már régóta egyre csak súlyosbodnak. Kötelességünk kiállni a pedagógusok, diákok, szülők, nagyszülők mellett! 

Segíts sikerre vinni az alternatív, oktatási népszavazást, jelentkezz önkéntesnek, töltsd ki a jelentkezési űrlapot még most: 

Jelentkezem!

 

Forrás: posta@ahang.hu

Ha a fenti linkek nem aktíválódnak nálad, akkor IDE KATTINTS!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here