Remek karácsonyi ajándék lenne a terméke? Ajánlatunk…

0
546

Az Ön terméke/szolgáltatása remek karácsonyi ajándék lenne? Akkor nem maradhat ki a Budaörsi Napló utolsó, decemberi számából.

Tisztelt (leendő) Partnerünk!

A Budaörsi Napló 2020-ban még december második hetében jelenik meg. Lapzárta az első héten. A korábbi évektől eltérően önálló Karácsonyi tippek mellékletet nem készítünk, ám a decemberi magazinban több oldalt szentelünk az adventi időszakhoz kapcsolódó eseményeknek.

Az Ön terméke/szolgáltatása remek karácsonyi ajándék lenne? Akkor nem maradhat ki összeállításunkból.

A megjelenési lehetőségek: kedvezményes PR cikk és/vagy hagyományos hirdetés. A kedvezmény mértéke, ha mindkét következő lapszámunkban megjelenik, a kért mérettől (1/1 oldal, ½ oldal, ¼ oldal…) függően akár az általános médiaajánlatunkban található listaár fele is lehet. A nyomtatott lapba megrendelt cikkek és hirdetések megjelennek az online újságunkon is, amit több, Budaörssel kapcsolatos Facebook oldalon megosztunk, így még több emberhez jut el célzottan az üzenete.

Miért ne törölje ki ezt az ajánlatot? Mert a budaörsiek fizetőképes keresletet jelentenek, és az önkormányzat éves felmérései szerint elsősorban (a jövőre 30. évfolyamába lépő) Budaörsi Naplóból tájékozódnak az itt élők a helyi ügyekről. És azért se törölje ezt az ajánlatot, mert hirdetésével hozzájárul ahhoz, hogy továbbra is ingyen tájékoztathassunk a közérdekű, budaörsi történésekről.

Ha érdekli a megjelenés lapunkban, nem kell mást tennie, mint küldjön egy levelet, ide: eller60erzsebet@gmail.com

Üdvözlettel:

Eller Erzsébet szerk.

Budaörsi Napló

06 30 6454643