PostART Market volt szombaton

0
1220

Egész napos kézműves vásár és színes családi programok várták az érdeklődőket szombaton a PostART-on, ahol mindig történik valami.  A héten a könnyebb megközelíthetőségért egy masszív fahidat ácsoltak és a kerítésen új bejáratot nyitottak.

A PostART-ra látogatókat már belépés előtt egy hatalmas újdonság várta: a héten masszív fahidat ácsoltak és új bejáratot nyitottak, így gyalogosan közvetlenül a körforgalom mellől, a Clementis László utca legelejéről is meg lehet közelíteni az intézményt.

A szombati programok a húsvéti készülődés köré szerveződtek: az árusok szebbnél szebb portékákat hoztak, engem leginkább a féldrágakövekből készült ékszerek és a könyvkötő asztala nyűgöztek le, ahol a csodás borítójú naplókon kívül még gyönyörű, apró könyvecske-fülbevalókat is lehetett találni.

Természetesen mint mindig, most is gondoltak a gyerekkel érkező családokra is: a Borarti-n kézműves foglalkozást tartottak, ezen kívül BÁBaKALÁCS Bábszínház és Muzsikáló Manó Matiné is volt Endrődi Ágival. A teaszalonban finom teákat lehetett kóstolni. Az érkező családok minden tagja vidám, tartalmas órákat tölthetett el.

Fotók:Petőházi Emese

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here