Pályázat egy kamaraerdei ingatlan értékesítésére

0
849

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános pályázatot hirdet a 10789 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Szajkó utcában található, az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint 828 m2 területű, „kivett beépítetlen terület” megnevezésű, belterületi ingatlan értékesítésére.

 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Budaörs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

38/2018.(III.14.) ÖKT számú határozata alapján nyilvános pályázatot hirdet a 10789 helyrajzi számú, természetben a Budaörs, Szajkó utcában található, az ingatlan-nyilvántartás adatai szerint 828 m2 területű, „kivett beépítetlen terület”megnevezésű, belterületi ingatlan értékesítésére.

  1. Az ingatlan bemutatása:

A 10789 helyrajzi számú ingatlan természetben Budaörs központjától Délre, Kamaraerdő városrészben, a Szajkó utcában található, a Fácán u. sarkának közelében, jellemzően nem lakott területen.  A vizsgált ingatlan sík felszínű, téglalap alakú.  Az ingatlan környezetében többnyire telkek találhatók, kissé távolabb lakóházak is állnak. Övezeti besorolása Lke-3/SZ intenzív, szabadon álló, hegyvidéki kertvárosias lakóterület. Beépíthetősége 20 %. Az utcában csak áram és csatorna közmű van kiépítve. Gáz a szomszédos utcában, a víz két utcával távolabb áll rendelkezésre.

A kertvárosias lakóterület építési övezet területén új főépítmény építésének, meglévő épület bruttó szintterületének egyszeri, min. 25 m²-rel való bővítésének, valamint új rendeltetési egység kialakításának közművesítési feltétele:

  1. a) közüzemi energiaszolgáltatás,
  2. b) közüzemi ivóvíz szolgáltatás,
  3. c) közüzemi szennyvízelvezetés és -tisztítás.

 

A telken egy vasbeton szerkezetű garázs épület és egy fa szerkezetű hétvégi ház áll, az ingatlan-nyilvántartásban nem kerültek feltüntetésre.

Az ingatlan alábbi időpontokban a Vagyongazdálkodási Osztály munkatársának jelenlétében is megtekinthető:

2018. május 3. 9 óra

2018. május 24. 9 óra 

  1. Az ingatlan ára:

30 millió Ft, azaz harmincmillió forint, amelyet Áfa nem terhel.

A vételár összegére a pályázónak kell ajánlatot tennie.

További információk és a pályázat feltételei elérhetőek ITT.