OPEN LOBBY a Holiday Inn szállodájában

0
388

MEGÚJULT AZ ÉTTEREM IS

Hallottak már az Open Lobby-ról? Ha még nem, érdemes megnézni és megtapasztalni, hogy mi ez az Intercontinental Hotel Group egyetlen magyarországi HolidayInn szállodájában. Igen, itt Budaörsön található az autópálya mellett.

A Holiday Innben az év elején teljes körűen felújították és átalakították a hagyományos szállodai hallt, de nemcsak azt, hiszen az Open Lobby lényege, hogy a recepció, a hall, az étterem, a bár, a társalgók és az üzleti központ egyesítésével egy nagy nyitott, egybefüggő térben modernebb hangulata legyen az egésznek, miközben persze frissült a dizájn, az Intercontinental Hotel Group szállodalánc által megálmodott módon. Arról szól tehát az Open Lobby, hogy a vendégek egy nagy közös térben étkezhetnek, szórakozhatnak vagy akár dolgozhatnak is.

Ebből minket, budaörsieket alighanem a szálloda megújult étterme érint elsősorban, hiszen az Culinary Art Restaurant nemcsak a szállóvendégeket várja, hanem a finom falatokra vágyó helyi lakosokat is.  Vannak hagyományos ételek, mint például a magyar gulyásleves vagy a szegfűgombás pulyka-ragu, utána mondjuk fogasfilé tejszínes gombamártással, esetleg finom grillezett húsok és zöldségek, illetve friss, szezonális saláták. De vannak olasz tészták, pizzák és többféle hamburger is, ha egy ide szervezett megbeszélés közben nemcsak innának vagy kávéznának, ha-nem bekapnának néhány falatot. Az étlap választéka igazán megnyerő. Az édességek között a hagyományos somlói galuska mellett kényeztethetjük magunkat akár sóskaramellás mascarpone krémmel.

Holiday Inn Budapest-Budaörs Rubik Ernő utca

+36 23 504 055

holidayinn.com