Ők segíthetnek céljaink elérésében

0
1711

Elmúlt a január, a célkitűzések időszaka, amikor új lehetőségekre készülünk, és igyekszünk újragondolni azokat az álmokat, amelyeket tavaly nem sikerült megvalósítani. A célok elérhetők, csak meg kell találnunk a megfelelő támogatót, aki segít. Nézzük ki is lehet az!

A mentor 

A legismertebb embereknek is mind voltak mentoraik, akik segítették útjukat. A mentor egy olyan személy, akihez bármikor fordulhatunk, amikor elbizonytalanodunk. Egy vállalkozásban nagyon fontos, hogy olyan emberekkel vegyük körbe magunkat, akikre valóban számíthatunk.

A véleményvezér 

Elhihetjük, mindenkinek van legalább egy ilyen személy az életében, aki bármilyen helyzetben képes inspirációval feltölteni – ez lehet a házastársunk, cégtársunk egyaránt. 

A jobbkéz

Segítő, támogató társ, családtag – mindenki másban találja meg a jobbkezét az életben. Bátran kijelenthetjük, hogy belőle csak egy van és szükségünk van rá.

 

A kapcsolat

Amikor megfogalmazzuk magunkban, hogy hova szeretnénk eljutni, ne féljünk bevonni azokat az embereket, akik valóban segíthetnek. Nem kell egyedül csinálnunk!  A sikerhez szükséges személyeket érdemes hasonló gondolkodású vállalkozók körében keresni.

A budaörsi BNI csoport is egy olyan üzleti közösség, ahol sikerorientált vállalkozók a nyitottságukkal és víziójukkal bátran mernek új irányok felé nyitni. Tagjai arra hivatottak, hogy egymást jutalékmentes ajánlásokkal, bizalmi alapon segítve juttassák egyre nagyobb eredményekhez.

Ha szeretnéd megnézni, megtapasztalni, milyen lendületes, segítőkész, agilis vállalkozók között eltölteni egy üzleti reggelit, igényelj meghívót a lilla.gady-kayser@bni-capital.hu e-mail címen!

Kapcsolódó cikkünk:

Új év, új lehetőségek az üzleti kapcsolatépítésben Budaörsön!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here