Nyolcvan cipősdoboz gyűlt össze eddig

0
478

Még közel két hétig tart az idei cipősdoboz akció, amelynek segítségével a budaörsi Kőszikla Baptista Gyülekezet már több tucat karácsonyi ajándékcsomagot készített rászoruló gyermekek számára. 

A Bleyer Jakab Általános Iskola Árpád utcai tagozatára járó, 8-16 éves diákoknak harminc, Kárpátaljára pedig ötven cipősdobozt állított össze eddig a helyi gyülekezet. Meleg ruhaneműk, iskolaszerek, apró játékok, színes könyvek és finom édességek kerültek a csomagokba, azaz csupa olyan dolog, amelynek nagy hasznát veheti egy iskolás korú gyermek, és egy kis vidámságot is csempész a mindennapjaikba. A körültekintő adakozók anyagilag is segítettek, ennek köszönhetően kizárólag új holmik kerültek a dobozokba.  

„Nagyon fontosnak tartjuk, hogy a helyi tágabb közösséget is támogassuk, melynek gyülekezetünk is a része. Legalább ilyen fontos szempont, hogy a gyülekezet tagjainak felajánlásai – melyek valós anyagi áldozathozatalt is jelentenek – hatékonyan kerüljenek felhasználásra, ezért támogatjuk az Árpád tagozat tanulóit.” – mondta Pataki Dávid, a gyülekezet egyik tagja. 

A gyűjtés december 18-ig tart a Terrapark, Liget utca 3. szám alatt, a Kőszikla Baptista Gyülekezetben. Részletek: http://kosziklagyulekezet.hu/hu/cikk/ciposdoboz_akcio_2016

{gallery}baptista{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here