Nőnapi Jótékonysági Bál Budaörsön

0
498

A Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület, valamint a Budaörs és Kistérsége Mentéséért Alapítvány javára jótékonysági nőnapi bált szerveznek 2017. március 11-én a budaörsi PostART-on.

A helyi mentők és tűzoltók a Budaörsi NŐ kiállítás szervezőivel közösen rendezik meg az eseményt a fotókiállítás zárórendezvényeként, a két szervezet támogatására.

A kiállítás szervezője, Májer Emese az idei Budaörsi NŐ képeinek elárverezéséből befolyt összeget felajánlotta a két mentőszervezetnek. Így a képekért kapott az összeg, a belépőkből és támogatói jegyekből, továbbá a tombolából származó bevétel is egy jótékonysági alapba kerül.

Az összegyűjtött összegből a helyi tűzoltók a nemrégiben beszerzett feszítő-vágó berendezéshez egy kiegészítő hálózati töltőegységet szeretnének, míg a budaörsi mentőállomás egy új gázérzékelőre költené a jótékonysági bálból befolyt összeg másik felét.

A bál március 11-én 18 órakor kezdődik élőzenés és meglepetés műsorral. Fellép a Budaörsi Fúvószenei Egylet, az IttÉsMost társulat és a Mátrix zenekar.

Az 5000 forintos jegyeket, amelyek tartalmazzák a vacsorát, az üdítők és a hosszú italok fogyasztását, elővételben lehet megvásárolni PostART-on.

Jegyek beszerezhetők még a abudaorsino@gmail.com  címen keresztül, valamint a 06 70 285 5287-es telefonszámon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here