New Swamp – május 20-án a PostART-on

0
222

 New Swamp! Május 20-án este a budaörsi PostART-on

A New Swamp Zenekarral Budaörsön a PostART-on 2021 október végén találkozhattunk utoljára, és mind a zenészek, mind a helyi törzsközönségük nagyon várta már az újabb alkalmat. A zenekar meghatározóan a halhatatlan amerikai Credence Clearwater Revival dalait adja elő, saját feldolgozásban. Mivel a közelmúltban új basszus gitáros csatlakozott a csapathoz, aki énekel is, egyfelől eredeti formájában, férfi hanggal és saját átdolgozásban, az ikrek tolmácsolásában női hanggal.

Stílusában továbbra is jól megfér egymás mellett a rock and roll, a blues és a country. Az igen jó hangulatú fellépéseken a jellemzően 45-50 feletti korosztályhoz tartozó közönség egészen biztosan táncra perdül, aminek most már, a pandémia miatti tilalmak megszűnése után, nincs is semmilyen akadálya.

Ahogy persze annak sem, hogy minél több retró érzést kedvelő fiatal jöjjön el tehát május 20-án este a budaörsi PostART-ra!  (A korábbi fellépésről a BKTV jóvoltából egy összefoglaló videó ITT tekinthető meg: 

Az együttes tagjai: Budavári György (ritmusgitár), Rónaszéki Péter (ének, billentyű), Ébner László (basszus gitár), Deák Gábor (szóló gitár) az ikrek Nagy Veronika és Nagy Bernadett (ének, hegedű) és Bóka Zoltán (dob).

Kérdeztétek, hol lehet elővételben a jegyeket megvenni. A PostART-on (bejárat gyalogosan a Clementis utca felől, kocsival az Ébner köz saroknál), a Budaváry optikában (Budaörs, Károly király u. 5.) és a Budaörsi Naplónál (Szabadság út 137. a parkra néző oldalon). Érdeklődni Budavári Györgynél 06209148988-es telefonon.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here