New Swamp Buli lesz az Aromiban

0
399

Július 22-én pénteken este Aromi, ahol a New Swamp Zenekar repít vissza minket a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évekbe a zenéjével!

A New Swamp Zenekar egyik alapítója a budaörsi Budaváry György (ritmusgitár), aki olyan társakat nyert meg maga mellé, mint Rónaszéki Péter (ének, billentyű), Varjasi Tamás (basszus gitár), Deák Gábor (szóló gitár) és az ikreket Nagy Veronikát és Nagy Bernadettet (ének, hegedű), illetve tavaly csatlakozott Bóka Zoltán (dob).

Koncertjeiken meghatározóan a halhatatlan amerikai Credence Clearwater Revival dalait hallhatjuk, saját feldolgozásban. Stílusában jól megfér egymás mellett a rock and roll, a blues és a country.

A pandémia miatti hosszabb szünet után tavaly október 30-án léptek fel Budaörsön, a PostART-on, most pedig a megújult Aromiban találkozhatunk velük élőben a Budaörsi Ipari Park bejáratánál található Fashion Trend Centerben. Ide a tervek szerint ezen túl gyakrabban mehetünk majd bulizni, ugyanis a zenekar és az ismert, budaörsi olasz étterem folyamatos együttműködést tervez. A helyszín a több száz ember befogadására alkalmas, tágas belső térben és a hozzátartozó hatalmas terasszal ugyanis ideális koncertekre, táncos estékre, akár irodalmi, képzőművészeti programokkal kiegészítve, ahogy az az étterem vezetőjének, Ligabue Anitának a fejében már összeállt. Hiszen mi lehetne annál jobb program, mint egy baráti társasággal megvacsorázni, majd anélkül, hogy bárhova tovább kellene mennünk, egy igényes kulturális eseményen találhatjuk magunkat!

Ugye már felírtátok? Július 22-én este Aromi, ahol a New Swamp Zenekar repít vissza minket a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évekbe a zenéjével! A belépő (2500 Ft) a helyszínen fizetendő és egy „Welcome drink”-et is tartalmaz.

Itt egy rövid videón belehallgathatsz az októberi PostART-os New Swamp koncertbe!

Itt jelezheted a részvételi szándékokat!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here