Nem csak nőgyógyászat van az L33-ban

0
155

Mint arról korábban már beszámoltunk a Budaörsi Naplóban, a legnagyobb budaörsi nőgyógyászati rendelő, az L33 Medical, tavalyi év végén új helyre költözött. Ez a változás nem csak azt jelenti, hogy nagyobb váróban, kényelmesebb körülmények között tudják fogadni a pácienseket. A rendelők számának növekedésével lehetőség nyílt a szakrendeléseket is bővíteni, így szélesebb körű szolgáltatás érhető el.

Az L33 Medical többé nem csak nőgyógyászati rendelő. Immár belgyógyászati, urológiai és sebészeti rendelések is rendelkezésre állnak Budaörsön, amelyek szintén sokak egészségügyi problémáira jelenthetnek megoldást.

Nem csak a férfiak járnak urológushoz

Az urológust sokan kicsit a nőgyógyász férfiakkal foglalkozó megfelelőjének tartják, pedig ennél sokkal szerteágazóbb egészségügyi gondok tartoznak hozzá. Kérdésünkre Dr. Nagy Károly elmondta, amellett, hogy a 40 év feletti férfiaknak valóban rendszeresen javasolt prosztatarák szűrésre járni, többek közt a nők visszatérő felfázásával, húgyúti problémájával, is az urológusok foglalkoznak, nem a nőgyógyászok, emellett különböző vesebetegségekkel is őket kell felkeresni.

Többféle sebészeti szolgáltatás

Egyre növekvő igény mutatkozik a proktológiai ellátásokra és a lézersebészeti beavatkozásokra is, a budaörsi rendelő pedig immár ezekre az igényekre is tud megoldást. A betegek mostantól a hét közel minden napján elérhetik az ambuláns sebészeti ellátást, beleértve a legmodernebb lézeres eljárásokat is.

Helyi és nemzetközi csapat

Az L33 Medical budaörsi rendelője egyszerre lehet büszke arra, hogy helyi orvosokat is tud alkalmazni, és arra, hogy a legkorszerűbb, nemzetközi ismeretekkel gyógyít. 3-ból 2 sebészük budaörsi, és külföldön tanult orvosaink is vannak: francia és amerikai tapasztalattal gyógyítják az intézményt felkereső pácienseket.

Az L33 Medicalról és az általa kínált szolgáltatásokról további információkért látogasson el a klinika weboldalára (www.l33.hu), vagy keresse munkatársaikat a +36 20 33 444 33-as telefonszámon.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here