Muzsikáló udvar volt a PostART-on

0
1513

Az első őszi hétvége igazán klasszul indult mindazok számára, akik a PostART-ot választották péntek este: az udvaron a Uknow duója zenélt, a levegőben sült hús illata szállt, és már naplementekor megteltek az asztalok.

A PostART-on ezen a napon a muzsika élvezetét összekötötték a gasztronómia élvezetével, hiszen az udvarra kitelepült tapas bárból valódi ínyencségeket lehetett választani. Én a töltött torillát kóstoltam, de a házi burgert és a tapas tálat (házi libatepertő, padlizsánkrém, prosciutto, olívabogyó) is sokan választották friss, forró baguette-tel és lilahagymával.

A Uknow Duo fél 9 körül kezdte műsorát: Pénzes Stefi a pop, rock, jazz és blues ismert örökzöldjeit (pl. Janis Joplin: Oh Lord, Ella Fitzgerald: Summertime) énekelte, Dörnyei Szabi pedig teljesen átszellemülve néha magyar örökzöldek dallamait is becsempészte a gitárszólóiba, így igazán egyedi hangzást adtak a feldolgozásaiknak.

Szombaton és vasárnap is folytatódnak a jobbnál jobb programok Budaörsön és Kamaraerdőn is, a rendezvényekről itt olvashatnak részletesen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here