Mostantól a Swarovski és a Nanushka lenyűgöző kínálatától  is elcsábulhatunk a Premier Outletben!

0
374

Az elmúlt napokban olyan nagy nevek nyitottak üzletet a Premier Outlet Budapestben, mint Nanushka, a hazai luxusmárka, valamint Swarovski, amely a világ vezető kristályékszereket gyártó cége. Az üzletek kihagyhatatlan ajánlatokkal várják a vásárlókat a nyitás alkalmából. Az új brandek megjelenésével, csillogó ékszerekkel, lélegzetelállító órákkal és időtálló luxus divattermékekkel bővült a kínálat a legnagyobb hazai outlet központban.

Mozgalmas volt az elmúlt két hét a Premier Outletben, hiszen október 21-én nyitotta meg a magyar fashion brand, Nanushka a kapuit. A London College of Fashion egyetemen diplomázott Sándor Szandra által 2005-ben alapított, budapesti székhelyű Nanushka olyan ruhadarabokat készít, amelyeket a funkcionalitás, a praktikum és a tudatos kivitelezés határoz meg. Az üzletben nemcsak a közelmúlt kollekcióinak darabjai érhetőek el, hanem olyan egyedi mintadarabok is, amelyek kereskedelmi forgalomban korábban sosem voltak elérhetőek, így igazi kincsekre lehet bukkanni.

A csillogó ékszerek és órák szerelmeseinek is érdemes ellátogatni a Premier Outletbe, hiszen a napokban nyitott meg a Swarovski káprázatosan szép új üzlete a Centerben. A nemzetközileg is ismert kristályékszer márkát Ausztria szívében hozta létre 1895-ben Daniel Swarovski. Aki ellátogat az üzletbe, az megtalálja az egyedülálló kristály varázslatot, amely inspirálja, hogy felfedezze a különböző kollekciókat, a modern fülbevalókat, divatos nyakláncokat vagy a csillogó gyűrűket, amelyek kiegészítik napi szettjét és kiemelik stílusát. Az ünnepek közeledtével a Swarovski ékszer remek választás ajándékként is.

Nemzetközi szinten is eseménydús volt a Premier Outlet Budapestet is üzemeltető osztrák ROS Retail Outlet Shopping elmúlt pár hete, hiszen október 22-én ünnepélyes szalagátvágással nyitották meg a legújabb Designer Outlet Centert Spanyolországban, amely a La Torre Outlet Zaragoza nevet viseli. Az Aragóniai Királyság egykori koronázó városában megnyilt outlet központban is megtaláljuk a Premier Outletben is népszerű márkákat, mint az Adidas, Skechers, Benetton és a Desigual.

A biatorbágyi centerben, akárcsak a meglévő, úgy az új üzletek is 30-70%-os kedvezménnyel várják a vásárlóikat a hét minden napján nyitvatartási időben, a maximális biztonsági intézkedések betartása mellett.

A Premier Outlet Budapestről

Magyarország legnagyobb outlet-központja 2004-ben nyitotta meg kapuit a Budapest közelében található Biatorbágyon. Az évente több, mint 2 millió hazai és külföldi vásárlót vonzó Premier Outlet nem zsúfolt bevásárlóközpontként, hanem exkluzív bevásárlófaluként épül fel: a közel 90 üzlet 22 900 m2-es alapterületen helyezkedik el. Az outlet-központban több száz prémium fashion, lifestyle és sportmárka kap helyet, amelyek az év minden napján állandó, 30-70%-os kedvezményeket kínálnak. A Premier Outlet ezen túl tágas üzlethelyiségekkel, nyitott passzázsokkal és frissítő, zöld környezettel várja a látogatókat, amelyek a kedvezmények mellett a legfőbb vonzerőt jelentik.

A 2019 tavaszán befejeződött fejlesztésekkel új korszak nyílt a kívül-belül újjászületett outlet-központ életében. Újabb luxusmárkák érkeztek, a tökéletes vásárlói élményt szem előtt tartva megújult a passzázs és a park, bővültek a pihenőhelyek, játszótér épült a legkisebbeknek, a főbejárat a buszmegállóval együtt a déli oldalra költözött, és az éttermi kínálat is hatalmas fejlődésen esett át. Immár az amerikai (Starbucks, Subway), az olasz (Vicino), a mexikói (Chimichanga), a magyar (Bodrogi Dupla Lecsó) és a francia (Le Petit Anna Bistro) gasztronómia ételei és italai közül lehet válogatni, vagy két üzlet között, egy kávét kortyolgatva megpihenni a négyévszakos, üvegtetővel fedett teraszon.

A Premier Outlet Budapest ad otthont továbbá az Aprópolisznak, a világ első Playmobil játszóvárosának, ahol a gyerekek életnagyságú Playmobil figurák között játszhatnak a tematikusan felépített világokban, miközben a szüleik az üzletek kedvezményei között válogatnak. Kiemelten fontos, hogy a Premier Outlet mindig egyre többet nyújtson a vásárlóinak. Ezért évente többször szervez ingyenes családi rendezvényeket és tematikus heteket, illetve jótékonysági és társadalmilag fontos ügyek mellett is kiáll, amire a látogatóit is buzdítja.

https://www.premieroutlet.hu/