Mini vegyes páros teniszversennyel zártuk az évet

0
855

A Budaörsi Napló amatőr teniszcsapata lassan két évtizede játszik hetente kétszer, jellemzően páros mérkőzéseket, minden alkalommal, más-más párral és ellenfelek ellen. A Budaörsi Napló kupát, elsősorban a tagjaink számára évente két-három alkalommal rendezzük meg.Tegnap egy mini vegyes páros versennyel búcsúztattuk el az évet, de edzés lesz holnap is.

Előre borítékolható volt, hogy a tegnapi mini (az induló párok számát ugyanis korlátoztuk) vegyes páros teniszversenyünket Franke László és Sinkó Márta fogják megnyerni, a Herman iskola tanárai. Ám majdnem sikerült borítani a papírformát, ugyanis lapunk szerkesztője Eller Erzsébet és Fehér István igen szoros, fej-fej melletti mérkőzésben veszített ellenük. S a másik ágon ugyanilyen szoros meccset játszott a nyertesekkel Staub Katalin a BSC karate szakosztályának a vezetője és Németh Zoltán. Mivel e két páros a másik két meccsét (három, egy-egy órás mérkőzésben dőlt el a sorrend) hozta, így döntetlenben ők végeztek a második helyen. A bronzérmes Szentmártoni Imre/St. Martin lett Geng Constance-val az oldalán. A népszerű előadóművész és zeneszerző eddig a téli szezonban nem igazán hódolhatott körünkben kedvenc sportjának, hiszen a hét több napján várják országszerte a fellépéseit, így a tegnapi versenyen a kitűzött célja az volt, hogy jól érezze magát az aktív pihenéssel. Ez úgy tűnt, sikerült. A negyedik helyen Rataj Erika és Krizsa Károly zárt, de a kitartásukért dicséret illeti még Trautsch Hendriket és Kápolnási Editet is.

A Budaörsi Napló amatőr teniszcsapata lassan két évtizede játszik hetente kétszer, jellemzően páros mérkőzéseket, minden alkalommal, más-más párral és ellenfelek ellen. A Budaörsi Napló kupát, elsősorban a tagjaink számára évente két-három alkalommal rendezzük meg. A csütörtöki és vasárnapi „edzéseken” a részvétel feltétele – ahogy írtuk azt korábban is – a jókedv, az elvárt tudásszint pedig a biztos adogatás és labdatartás, illetve némi rutin az amatőr versenyzésben. Az átlagéletkor – tekintettel arra, hogy a klubot húsz évvel ezelőtt alapítók sem lettek mára fiatalabbak – 50 év, de persze vannak fiatalabbak és 60 feletti, még „fiatalabbak”.

Azoknak is köszönet, Fehér Péternek és Teket Anikónak, akik korábbi sérüléseik miatt tegnap csak azért jöttek el, hogy a többieket bíztassák!

(Érdeklődni itt lehet: bnaplo@t-online.hu)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here