Mikor tegyük ki a kukát? Hol kapható szemeteszsák? – információk szolgáltatóváltás után

0
195
A szolgáltatóváltás után még fél évig használhatók a tavalyi szemeteszsákok Budaörsön. A BTG-nél – amely az új szolgáltató ügyfélszolgálati feladatait látja el – és a budaörsi nagyáruházakban azonban már kaphatók az új, narancs színű többlethulladékos zsákok és a biológiailag lebomló zöldhulladékgyűjtő-zsákok is. A szemtet továbbra is a megszokott napokon viszik el az FKF munkatársai, ám a kukákat már előző este érdemes kitenni, mivel reggel 5 (a lakótelepen 6) után már mehetnek értük.

 

Budaörs Város Önkormányzatának döntése értelmében 2022. január elsejétől a BKM FKF Hulladékgazdálkodási Divíziója vette át településünkön a hulladékgazdálkodási feladatok ellátását.  Az FKF munkatársai sok évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kommunális és szelektív hulladékgyűjtés, valamint a lomtalanítás terén, amellyel a jövőben Budaörs település lakóit is szolgálják.

Annak érdekében, hogy szolgáltatásukat a lehető legmagasabb színvonalon tudják végezni, számítanak a budaörsiek együttműködésére, egyúttal kérik, hogy a gördülékeny átállás és teljesítés érdekében segítsék az FKF-es kollégák napi munkáját.

A hulladéktároló tartályokat, illetve többlethulladékos zsákokat – az önkormányzat rendeletével összhangban – az eddig megszokott ürítési napokat megelőző estétől másnap reggel 5 óráig, lakótelepi övezetekben reggel 6 óráig kérik a ház elé kikészíteni.

Hulladékgyűjtő-tartályok, zsákok

Mind a kommunális, mind a szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló, jelenleg meglévő tartályaik a jövőben is használhatók, azok cseréjére a szolgáltatóváltás miatt nem kerül sor. A már kiváltott – ÉTH-logóval ellátott és a komposztálható zöldhulladék feliratú – zsákok fél évig még használhatóak. 2022. januártól az új, narancs színű (agglomerációs) többlethulladékos zsák és a biológiailag lebomló zöldhulladékgyűjtő-zsák az ügyfélszolgálaton, valamint a budaörsi nagyáruházakban beszerezhető.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenységet a BTG Nonprofit Kft.-vel való együttműködés keretében látja el a szolgáltató, az alábbi elérhetőségeken:

www.fkf.hu/budaors<http://www.fkf.hu/budaors>
BTG Nonprofit Kft.
Cím: 2040 Budaörs, Dózsa György utca 21.

Központi Iroda nyitvatartás:
Hétfő: 7:30-15:30
Szerda: 7:00-19:00
Péntek: 7:30-12:30

Kapcsolat:
Tel.: 06 80 353 353
E-mail: [email protected]<mailto:[email protected]>
honlap: http://www.fkf.hu/budaors

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here