Miért kedveli mindenki a Balaton Fesztivált?

0
83

Miért érdemes pont a Balaton Fesztivált választani? Négy teljes nap a napsütésben a hűvös Balatonban. Barátok, színes koktélok és a legmenőbb előadók egész éjjel. Ennél több indok nem is kellhetne. Ebben a fesztiválban minden megtalálható, amire csak az ember vágyhat, és még sok minden más.

Változatos programok

Minden évben megannyi művész vonul fel a repertoárban. A Balaton Fesztiválon nem kell ragaszkodni egy adott műfajhoz, mert van minden. Bár a fesztivál főként az EDM-re összpontosít, a többi színpadon, köztük a Nagyszínpadon is, rengeteg egyéb látnivaló van: Hip Hop, House, Reggae, Drum and Bass vagy Techno.

Olyan, mintha egyszerre több turnéra menne el. Az idei felállásra valóban megéri várni. Olyan előadók lesznek jelen, mint Armin van Buuren, Rudimental, Denzel Curry és a Desiigner. Egy felhozatal már önmagában elég ok, hogy bárki részt vegyen a nyár legjobb programján.

A napi rutin

Ha úgy alakul a szerencse, akkor megeshet, hogy reggel valaki más sátrában ébred. Nagy esély van arra azonban, hogy nyugodtan élvezheti a világ látványát miközben elterül a füvön. A Balaton Fesztivál minden egyes évben egyre népszerűbb, és ennek minden bizonnyal jó okai vannak.

Az átlagos balatonozó első dolga miután felébred, hogy törülközőt vesz magához, magára ölti a fürdőruhát, és megmártózik. A nap elleni védekezés természetesen nagyon fontos. Magyarországon sokkal erősebben süt a nap, mint Európa hidegebb országaiban.

Miután befejezte a fürdést és végleg kilubickolta magát a délután folyamán már készen áll az első italra. Ugyanakkor ha úgy akarja, bármikor letelepedhet filmnet nézni a Netflix-en, pókert vagy rulettet játszani olyan webhelyen mint például a Unibet, vagy csak élvezheti egy jó könyv társaságát.

A helyszín

A Balaton Fesztivál részeként megismerheti a július eleji magyarországi falusi életét is, amely igen gazdag hagyományokban. Az évszak és a helyszín miatt a fesztiválról ismert, hogy nem csak a hangulat nagyon forró. Természetesen a legjobb ilyenkor barnulni a napon és este táncolni abban a bizonyos kedvenc nyári ruhában a legjobb elektronikus zene ütemére.

Az ételek tekintetében sincs semmi ok a panaszra. A Balaton Fesztiválon van minden. Vegán és gluténmentes lehetőségeket is kínálnak a helyi árusok. Ami pedig mindenek felett a legfontosabb, az italoknak barátságos ára van.

Amit még tudni kell a Balaton Fesztiválról

A különféle nagyszínpadok mellett a Balaton Fesztivál élő bárokkal rendelkező létesítményekkel várja az odalátogatókat. Az egyik ilyen egység nagy része egyenesen beleér a tóba. Nincs is annál jobb, mint egy hideg ital a hűs vízben állva egy forró nyári napon. Aki pedig inkább kifinomultabb italokra vágyik a balatoni borvidék kínálatánál jobbat nem is találhatna.

Akinek azonban inkább a látványosság a fontos, annak sem kell csalódnia. Rengeteg lézershow, lángszóró és füstgép várja, hogy elkápráztathassa a fesztivál látogatóit. Látszik az egész eseményen, hogy tényleg nagyon sok tervezés áll mögötte.

Ez érezhető az egész fesztivál dekorációján is és az egész díszítésen, ahol nagyszerű ötletek kerültek megvalósításra és az éjszakát káprázatos színekkel teszik igazán izgalmassá a szervezők. Igazán lakoma a szemnek az egész látványvilág, ami várja az odalátogatókat.

A Balaton Fesztivál valójában tekinthető egyfajta vidámparknak a felnőttek számára, és nem szabad kihagyni a lehetőséget, hogy ennyi önfeledtséget éljen meg az ember pár nap leforgása alatt. Európa egyik legjelentősebb eseménye tárt karokkal vár mindenkit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here